Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgili ile Aile bir arada (a.k.a fatal error?)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çarşamba günü (2 haziran yani) doğum günüm ve bu vesileyle ailecek falan yemek yencek (annem babam abim kız arkadaşı kuzenim ben ve kız arkadaşım)... kız arkadaşımı ikna etmek için çok uğraştım... doğum günümde yanımda olsun istiyodum çünkü neyse o gelmek istiyodu zaten de neyse yani kız geliyo... şimdi şöyle bir sorun çıktı ortaya Annemler le kız arkadaşım birbirlerini ilk defa görecek... yani annemlerin yanında farklı kız arkadaşım yanımda farklıyımdır ki annem böyle yanımda arkadaşım varken ajitasyonla saçma sapan hareketler yapan biridir (birinciben bilir hehehe) ya ben ne yapayım ki yani yemekte abi korkuyorum kötü bişiler olcak diye... bi de kız arkadaşın aileyle tanışması neye işarettir ki... evlilik diycem ohannesburg yani daha 17 yaşındayım (daha 17 bitmedi ama işte çarşamba günü bitiyo :P) ne yapsam ne etsem ne bileyim abi kafam karışık allahım bana bir medet...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
Sen kendini kasma. Esas kızarkadaşını rahatlat ki kız kasılmaktan felç olmasın. Ne güzel işte tanışacaklar. Evlilik falan hikaye merak etme. Anneler her kız arkadaşı gelin olarak görmeye 24 yaşından sonra başlarlar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Mesaj tarihi:
yok abi annem biraz dedikoducu falandır... kısaca ona ben kültürlü mahalle karısı diyorum da ya şimdi şöyle bi korkum var ya kız arkadaşımı sevmezse falan ya da kız arkadaşım ailemi sevmezse diimi? yani ne bileyim... sinirim bozuluyo ister istemez[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 30 Mayıs 2004 13:40 tarihinde demiş ki:
Evlilik falan hikaye merak etme.

Abso? Bağdat iyi gelmedi heral sana :D[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?"
I am the wind blowing through your hair

I am the shadow on the moon at night
Filling your dreams to the brim with fright
Mesaj tarihi:
babaya kulak ver ve relax ol hatta gerekirse annenle ve sewgılınle ayrı ayrı konus ısde annene kız akr.ımg elcek vs flm de bısıler de sen becerırsın nede olsa 17 bıtıo =)[signature][hline]|Pyro|
karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki:
bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :)
Mesaj tarihi:
Aman diyim annene sakın uyarıda bulunma çünkü direk tepki alırsın. Sonuçta o annendir istediğini deme hakkına sahiptir. Kız arkadasına kendini beğendirme zorunluluğu yoktur.
Evlilik konusundaki yazım 17 yaş için geçerli belirteyim. hehe olmaz ama eşim okur falan sağlama alalım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Mesaj tarihi:
sen bırak olacagına keyfını cıkar yemegın kız arkadasınla olmanın annele babanla kardesınle olmanın

PC:17sında bılmıyordum lem ben senı daha buyuk sanıyordum sasırdım[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
Abi Anneye öyle denmez yaa hemen triplere girer bir ay boyunca:

"zaten beni sen doğurdun dimi! Sen yetişdin beni, benim nasıl davranıcağımı sen daha iyi bilirsin."

vs vs vs[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Mesaj tarihi:
abi anneme söylersem annem direk "yok öyle bişey sen salaksın" şeklinde tepki veriyo... yani kendisinde öyle bir değişikliğin olduğunu kabul etmiyo... abi kadın 47 yaşına gelmiş zaten bu saatten sonra değişmez de... pfff...
ps: beğenemedin mi yaşımı llama? :)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
Hayatının en önemli kararını verme vaktin gelmiş. Ya kız arkadaşın ya da ailen. Aileni seçersen risksiz ve rahat ama aşksız bir yaşam seni beklerken, eğer kız arkadaşını seçersen yaşamın pençelerini üstünde hissedeeceksin.Yaşamın zorluklarına karşı sizi birarada tutan yalnızca aşkınız olacak.

Bundan senaryo yapıp filmin adını da Karpuz koyduk mu, alınmadık Oscar bırakmayız evelallah.[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?"
I am the wind blowing through your hair

I am the shadow on the moon at night
Filling your dreams to the brim with fright
Mesaj tarihi:
umarım dediğin gibi olur... çünkü yani bu kız arkadaşıma gerçekten çok değer veriyorum... umarım kimsenin canı yanmaz (sanki rehine kaçırdım ha)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
Ya nie kasıyosun ki yemekte olan insanlarin hepsi bilinç sahibi insanlar sonucta birak herkes nasil davranması gerektigini bilir takma kafana..

Sevgilinin aileyle tanışması da evlilige fln deil alakası yok sadece kız arkınla daha rahat vakit gecirebilmene onun size gelebilmesine fln yarar iyi bisey yani ehauh[signature][hline]Tomorrow never comes, until its too late...
Mesaj tarihi:
derya sen bence hemen pazar aksamı bi kızı aileyle tanıstırma faslı gecir de nolur nolmaz en azından doumgununde rezillik cıkmaz bi test etmis olursun :) baktın herkez rahat, doumgununde de birlikte olursunuz
Mesaj tarihi:
Arcane in dediği doğru valla. Bence normal davran işlerin akışına göre dur. Olmadı al kızı kaç o mevzu edilen salondan ^^[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Mesaj tarihi:
Öeh, korkacak ne var ki?
Hatta annen kızı beğenirse seninle gurur bile duyabiliyor yani ehe.

Valla ben annemi sadece 2 kız arkadaşımla tanıştırdım, hiç sorun çıkarmadı.Ama ayrı eve çıkman şart diyor seneye hehe.[signature][hline]You met me at a very strange time in my life.
Legalise it!
Mesaj tarihi:
Endişelenmeni gerektircek bi durum yokki ortada. Ortamı ısıtmak için sulu fln olma abi yeter. normalde nası davranıyosan öle davran.[signature][hline]G-power a.k.a gehena
werewolf
uin
  • Yeni Oluştur...