Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

offff

Stifler

Öne çıkan mesajlar

Dartanian said:

Bende hep o kaybetti bi daha benim kadar onu kimse mutlu edemez diyorum.Kendimi kandırıyorum.2-3 arkadaşta evet salak zaten sana yakışmıyodu o , daha iyilerini bulursun diyo.Mutlu oluyorum

ahaha bunun için bi laf vardı unuttum şimdi. aklıma gelince editliycem.

edit:aklıma geldi, züğürt tesellisi.
Sosyal ağlarda paylaş

kazım said:

amaç savunmayı sağlam tutmak zaten hep golu ordan yiyoruz

işte herkezin en büyük hatası
kazık yemekten korkmak sen ne kadar saldırır yıpratırsan karşındakini
sana gelmesi zor olur 5 gol atsan bi gol yesen savunma hatasından sorun olmaz. anlata bildimmi
Sosyal ağlarda paylaş

napae said:

niye kendini kandırıyosun ki ne gereği var, aş bunları koçum.
böyle duyguların arkadaşlarınla bol bol gezerek geçtiğini ben gözlemledim vallak.

olay arkadaşta değil
bunun ilaçını başka bi adam yada kadındır.
başka çözümlemesi yok
neden bu yüzden değilmi erkeklerin sağa sola salça olması ayrıldıında ve kızlara bakış acısının sadece genel evde çalışan kadınlar gibi olması
Sosyal ağlarda paylaş

napae said:

böyle duyguların arkadaşlarınla bol bol gezerek geçtiğini ben gözlemledim vallak.

Onu yapıyorum zaten yalnız kalmamaya çalışıyorum da benim dediğimle birleşince daha iyi oluyo. Bi de onun kötü yönlerini düşünmek sadece iyi yönlerini mümkün olduğunca aklına getirmemek falan filan..

Neyse unutmuşumdur umarım gerçekten aklıma gelmiyo ama görmesem sevinirim : )

Edit:Bu arada bu o zaten seni haketmiyodu diyen kız ondan güzel ve seninle birlikte olmak istiyosa unutmada etkili olabiliyo evet.
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

kazım said:

amaç savunmayı sağlam tutmak zaten hep golu ordan yiyoruz

işte herkezin en büyük hatası
kazık yemekten korkmak sen ne kadar saldırır yıpratırsan karşındakini
sana gelmesi zor olur 5 gol atsan bi gol yesen savunma hatasından sorun olmaz. anlata bildimmi
tamam abi!
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

napae said:

Onu yapıyorum zaten yalnız kalmamaya çalışıyorum da benim dediğimle birleşince daha iyi oluyo. Bi de onun kötü yönlerini düşünmek sadece iyi yönlerini mümkün olduğunca aklına getirmemek falan filan..

Neyse unutmuşumdur umarım gerçekten aklıma gelmiyo ama görmesem sevinirim : )

Edit:Bu arada bu o zaten seni haketmiyodu diyen kız ondan güzel ve seninle birlikte olmak istiyosa unutmada etkili olabiliyo evet.

unutmak isteyen insan unutur. bi türlü unutamıyosan zaten unutmak istemiyosundur.
kızın kötü yönlerini düşünmekle bu iş olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...