Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 edit: neyse uğraşmiyim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 kazım said: 4 4 2 kollektif futbolda artık durum 4 3 3 aman diyim taktik hatası yapma hucumda sayını arttıramazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 fede said: abi kusura bakma ama yani trol olsun diye değil. 4 S hayatın anlamını bulmuş fede sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Llama said: kazım said: 4 4 2 kollektif futbolda artık durum 4 3 3 aman diyim taktik hatası yapma hucumda sayını arttıramazsınamaç savunmayı sağlam tutmak zaten hep golu ordan yiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 tamam işte asıl olay şimdi başlıyor.bu kazıgı bu acıyı çektikten sora bütün ilşkilerinde üzülmiceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 bende öyle avutuyorum kendimi bakalım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Bende hep o kaybetti bi daha benim kadar onu kimse mutlu edemez diyorum.Kendimi kandırıyorum.2-3 arkadaşta evet salak zaten sana yakışmıyodu o , daha iyilerini bulursun diyo.Mutlu oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 kazım said: bende öyle avutuyorum kendimi bakalım sdf kazıgımı yememden yaklasık 4 sene geçti.öyle mal mal aşık olamadım bi daha :) o tarz duygular yaşasamda asla yaptıgım hataları tekrar yapmadım.yapmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Dartanian said: Bende hep o kaybetti bi daha benim kadar onu kimse mutlu edemez diyorum.Kendimi kandırıyorum.2-3 arkadaşta evet salak zaten sana yakışmıyodu o , daha iyilerini bulursun diyo.Mutlu oluyorum HEE EVET. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Kendimi kandırıyorum zaten ama mutlu oluyorm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Dartanian said: Bende hep o kaybetti bi daha benim kadar onu kimse mutlu edemez diyorum.Kendimi kandırıyorum.2-3 arkadaşta evet salak zaten sana yakışmıyodu o , daha iyilerini bulursun diyo.Mutlu oluyorum ahaha bunun için bi laf vardı unuttum şimdi. aklıma gelince editliycem. edit:aklıma geldi, züğürt tesellisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Dartanian said: Kendimi kandırıyorum zaten ama mutlu oluyorm :D OK BABA DEVAM ET. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 niye kendini kandırıyosun ki ne gereği var, aş bunları koçum. böyle duyguların arkadaşlarınla bol bol gezerek geçtiğini ben gözlemledim vallak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 kazım said: amaç savunmayı sağlam tutmak zaten hep golu ordan yiyoruz işte herkezin en büyük hatası kazık yemekten korkmak sen ne kadar saldırır yıpratırsan karşındakini sana gelmesi zor olur 5 gol atsan bi gol yesen savunma hatasından sorun olmaz. anlata bildimmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 napae said: niye kendini kandırıyosun ki ne gereği var, aş bunları koçum. böyle duyguların arkadaşlarınla bol bol gezerek geçtiğini ben gözlemledim vallak. olay arkadaşta değil bunun ilaçını başka bi adam yada kadındır. başka çözümlemesi yok neden bu yüzden değilmi erkeklerin sağa sola salça olması ayrıldıında ve kızlara bakış acısının sadece genel evde çalışan kadınlar gibi olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 napae said: niye kendini kandırıyosun ki ne gereği var, aş bunları koçum. böyle duyguların arkadaşlarınla bol bol gezerek geçtiğini ben gözlemledim vallak. Onu yapıyorum zaten yalnız kalmamaya çalışıyorum da benim dediğimle birleşince daha iyi oluyo. Bi de onun kötü yönlerini düşünmek sadece iyi yönlerini mümkün olduğunca aklına getirmemek falan filan.. Neyse unutmuşumdur umarım gerçekten aklıma gelmiyo ama görmesem sevinirim : ) Edit:Bu arada bu o zaten seni haketmiyodu diyen kız ondan güzel ve seninle birlikte olmak istiyosa unutmada etkili olabiliyo evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Llama said: kazım said: amaç savunmayı sağlam tutmak zaten hep golu ordan yiyoruz işte herkezin en büyük hatası kazık yemekten korkmak sen ne kadar saldırır yıpratırsan karşındakini sana gelmesi zor olur 5 gol atsan bi gol yesen savunma hatasından sorun olmaz. anlata bildimmitamam abi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 kartal gol gol yani :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Stifler takma hocam kafana malesef bu işler böyle seversen üzerler. Yok yok hayvan olacan üzülmemek için. Bir gerilla taktiği vardır bilen bilir onu kullanıp süründürücen karşındakini de şimdi yazarken bile yumuşadım yok ayıptır olmaz öyle iş...gaza geldim bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Peki ne olacak bu insanlığın hali her taraf birbirini suçlarsa sorarım size. Bence yaratıcı insanlar olarak bir çözüm bulup harekete geçelim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Nolcağını hepimiz çok iyi biliyoruz dsadsaf Olmasın bence ama evet çözüm lazım asdafsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 sesu said: Peki ne olacak bu insanlığın hali her taraf birbirini suçlarsa sorarım size. Bence yaratıcı insanlar olarak bir çözüm bulup harekete geçelim sdf. isveçli bilim adamları bu işin genini bulmalı sonra o genlere artık bi uygulama yapıla bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 isveçli bilim adamları gay onlara kalsı soyumuz kurudu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Dartanian said: napae said: niye kendini kandırıyosun ki ne gereği var, aş bunları koçum. böyle duyguların arkadaşlarınla bol bol gezerek geçtiğini ben gözlemledim vallak. Onu yapıyorum zaten yalnız kalmamaya çalışıyorum da benim dediğimle birleşince daha iyi oluyo. Bi de onun kötü yönlerini düşünmek sadece iyi yönlerini mümkün olduğunca aklına getirmemek falan filan.. Neyse unutmuşumdur umarım gerçekten aklıma gelmiyo ama görmesem sevinirim : ) Edit:Bu arada bu o zaten seni haketmiyodu diyen kız ondan güzel ve seninle birlikte olmak istiyosa unutmada etkili olabiliyo evet. unutmak isteyen insan unutur. bi türlü unutamıyosan zaten unutmak istemiyosundur. kızın kötü yönlerini düşünmekle bu iş olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar