DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 yav su batman begins ve dark knight cok boktan yav. valla boktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 OHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 valla oyle. ben eski filmini daha cok seviyorum gercekten. batmanin ses nedir oyle kardesim adam maskeyi taktimi robocop oluyor ses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 sen daha cok seviyosan bize ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 siz de dogru yolu bulacaksiniz birgun... bu arada 1. filminde de samuraylar falan vardi ne alaka ya? batmande samuray ninja hic hatirlamiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Funny Games U.S. bu mu seyredilesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Sweeney todd Kungfu panda Batman Walle Hellboy2 Bence Sweeney Todd gayet iyi filmdi.Bazı yerler sıktı ama adam seri katil hikayesinden müzikal yapmış insanı kasması bazı yerlerde boğması gayet normal. Şıkıdım şıkıdım oynayarak müzikal izlemek istersen high School musical var onu izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Bu liste geçersiz yaf,Güneşi Gördüm yok çünkü listede asdfsdgf,ayrıca Sivini Tod ve Dark Nayt harika filmler hıh :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 oturup sweeney toddu bastan sona izleyeni ayakta alkislarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ya ilk liste zaten baştan sona geçersizde çoğu asdfs yani geçen senenin filmleri üzerine tartışılır falan diyordum,sadece sweeney todd olmuş konu yine hehe neyse KONUŞUN,OYNAYIN LAN OYNAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 BonePART said: oturup sweeney toddu bastan sona izleyeni ayakta alkislarim 3 kere izledim.Arada beğendiğim şarkıları yeniden izlemeyi ihmal etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 BloodyBeast said: Funny Games U.S. bu mu seyredilesi? orijinalini izlememis biri icin elbette izlenilesi, hem orijinalini bilen birisi icin de oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 kesınlıkle çok iyi filmdi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 BonePART said: oturup sweeney toddu bastan sona izleyeni ayakta alkislarim Alkışla beni. Stalker, Solaris falan da izledim ki ben. Sweeney Todd çok eğlenceli kalır onların yanında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar