RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 kermit said: lan olm kız senden nefret etse senle bi beraberlik düşünmese senle takılmaz etmez ha takılıyodur heralde tahminlerim o yönde derki ayy bu ne ya felan der arkadaşsanız orasını bilmem zaten hep derim arkadaş ayağı göt ayağı diye bi tek orda sorun çıkabilir ama %15 sorun çıkar genelde arkadaş olan erkek ve kız ikilisinde kızda keşke onun gibi bi sevgilim olsa diye düşünür yani sen yarın gidiyosun yüz yüze görüşüyosun sonucu yazısoyun buraya adamın canını sıkma gece gece sir, yes sir! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Napcan öyle kızı ya :P Tabiiki şaka adam gibi bi kız demekki Abi yoktur bi olumsuzluk beraberken kız da mutluysa? Hiç dedi mi çok güzel bi gün geçirdim sayende falan gibi bişey mesajla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 wall - e deki gibi sinsice elini tut.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 adamınbiri said: işler ters giderse "ahaha alemsin yaa ciddi olduğumu mu sandın ahaha oof melek yaa ahahah sen beni güldürdün allahta seni güldürsün" diyerek uzaklaşırsın yüzyılın en yalan hareketi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Dartanian said: Napcan öyle kızı ya :P Tabiiki şaka adam gibi bi kız demekki Abi yoktur bi olumsuzluk beraberken kız da mutluysa? Hiç dedi mi çok güzel bi gün geçirdim sayende falan gibi bişey mesajla? evet dedi daha bugun :P ondan gazım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Dediyse hadi hayırlı olsun abi o zaman :) Umarım uzun soluklu bişiler olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 RaidenXelRu said: adamınbiri said: işler ters giderse "ahaha alemsin yaa ciddi olduğumu mu sandın ahaha oof melek yaa ahahah sen beni güldürdün allahta seni güldürsün" diyerek uzaklaşırsın yüzyılın en yalan hareketi :D ama bi gün yapmak istiyorum bunu değişik bi duygu olurdu ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ooo dediyse tamam kız olm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 screwy said: off super olucak super hadi bakıyım aslanım (bknz: ucuz gaz) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 adamınbiri said: RaidenXelRu said: adamınbiri said: işler ters giderse "ahaha alemsin yaa ciddi olduğumu mu sandın ahaha oof melek yaa ahahah sen beni güldürdün allahta seni güldürsün" diyerek uzaklaşırsın yüzyılın en yalan hareketi :D ama bi gün yapmak istiyorum bunu değişik bi duygu olurdu ahahaya walla bak gidip sen kaybedersin diyin otesi yok.. daha rezil bi cumle ama daha o anda kullanılabilcek bi cumle daa yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Hacı izmirli misin? Güzel arkadaşları var mı? asdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ne diyim ya TONIGHT WE DINE WITH HEIDIS falan mı diyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 onun da hisleri karsilikliysa smsle yazsan bile olur. nasil acildigina degil, olaylarin gidisatina bakiyor. yani yüz yüze söylesen de cok birsey farketmez, kiz ayni fikirde degilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 @dart şansına küs hacı başka bahara :D ist :P @screwy AHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 vaniLLe said: onun da hisleri karsilikliysa smsle yazsan bile olur. nasil acildigina degil, olaylarin gidisatina bakiyor. yani yüz yüze söylesen de cok birsey farketmez, kiz ayni fikirde degilse.ama sen kaybedersin deme fırsatın olur =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 @ vanille : şüphelerim var o yuzden yuzyuzenin daha etkili olucagini kararlastırdık , mimikler falan , her turlu kozu oynarım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 sen kaybedersin bebeyim deme şansımda olur B) dasdasdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Ya da tüh lan iddaayı kaybettim der dönersin asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 RaidenXelRu said: sen kaybedersin bebeyim deme şansımda olur B) dasdasdasdasdiste dogru hareket bu.. o degil de yarın mı hallediosun meseleyi merak ettimn bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Dartanian said: Ya da tüh lan iddaayı kaybettim der dönersin asdfasFAIL.. buyuk caps yazılmıs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Niye be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 şöyle bişide deniyebilirsin; git karşısına seninle bişi konuşmam lazım de tut elinden götür bi köşeye gözlerinin içine bak seni seviyorum de yapış dudaklarına en fazla tokat yersin yada ordan size geçersiniz kesin çözüm (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 screwy said: RaidenXelRu said: sen kaybedersin bebeyim deme şansımda olur B) dasdasdasdasdiste dogru hareket bu.. o degil de yarın mı hallediosun meseleyi merak ettimn bak.. terslik cikmassa yarin ustad :P haber veririm mrk etmeyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 adamınbiri said: şöyle bişide deniyebilirsin; git karşısına seninle bişi konuşmam lazım de tut elinden götür bi köşeye gözlerinin içine bak seni seviyorum de yapış dudaklarına en fazla tokat yersin yada ordan size geçersiniz kesin çözüm (tu) i dont have balls of steel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 adamınbiri said: şöyle bişide deniyebilirsin; git karşısına seninle bişi konuşmam lazım de tut elinden götür bi köşeye gözlerinin içine bak seni seviyorum de yapış dudaklarına en fazla tokat yersin yada ordan size geçersiniz kesin çözüm (tu) seni seviyorum ne bea.. dudaklara yapısmak = WIN! max tokat min kafayı yana cevirir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar