alomatik Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 hepinizin çernobil günü kutlu olsun küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden öperim bilgisayarı patlayanlarada geçmiş olsun dileklerimi iletin hadi 1 dakka saygı duruşuna.[hline]8-) - smiley dön / :) - ... :) - olm dönsene / :) - ... :| - olm dön bak kötü olur / :) - ... :hrr: - dönmezsen biçerim seni / :-O - *yutkunur* :rock: - bu son uyarım *orc baltasını eline alır* / :-) - peki abi döndüm kızma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 *!saygı duruşuna geçer* *!arkada çernobilr müziği çalar* AC€€€€€€€€€€€€€€€€[hline]Babacum yane Haydar:Öle aynı anda fazla msg atma lamer post kasıo derler... Ben:Kasarım alla allaa:) babacum:Olmaz ama ben:Olur babacum:ardı ardına atma bari ben:çakdırmadan atim dimi stealth modunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 alo traf sum41 sum hadi bi derece de. bunlar koparlar bu gidişle diorum orbitalden.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Hepinize çernobil radyasyonlu günler diler, sağlıklı mutantlara dönüşmenizi dileriz.[hline]Babacum yane Haydar:Öle aynı anda fazla msg atma lamer post kasıo derler... Ben:Kasarım alla allaa:) babacum:Olmaz ama ben:Olur babacum:ardı ardına atma bari ben:çakdırmadan atim dimi stealth modunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Bunlar forumu ele geçirmeye çalışıyor ): hayı hayır kâbus olmalı *!Kendini çimdikler*[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... [Bu mesaj Deep-Night tarafından 26 April 2003 01:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 muhahaha fallout olcak yakinda :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Alo Traf Sum41 Sıralama yanlıış *Cıkcıkcıkcıkcık* Traf Alo Sum41 ben önce geldim:)[hline]Babacum yane Haydar:Öle aynı anda fazla msg atma lamer post kasıo derler... Ben:Kasarım alla allaa:) babacum:Olmaz ama ben:Olur babacum:ardı ardına atma bari ben:çakdırmadan atim dimi stealth modunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alomatik Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Kurtulamazsınız nihahaha Traf voltronu oluşturalım sen arkdan birlikleri yolla ben önden saldıracam yakında forum bizim olacak may the force be with you[hline]8-) - smiley dön / :) - ... :) - olm dönsene / :) - ... :| - olm dön bak kötü olur / :) - ... :hrr: - dönmezsen biçerim seni / :-O - *yutkunur* :rock: - bu son uyarım *orc baltasını eline alır* / :-) - peki abi döndüm kızma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 BU FORUMLAR ARTIK BİZİİİİİİM! ELE GEÇİRİCEEEEEZ nıhıhıhhıaıhahHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA!! MAUHAUHAA[hline]Babacum yane Haydar:Öle aynı anda fazla msg atma lamer post kasıo derler... Ben:Kasarım alla allaa:) babacum:Olmaz ama ben:Olur babacum:ardı ardına atma bari ben:çakdırmadan atim dimi stealth modunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 The Force is with you[hline]Babacum yane Haydar:Öle aynı anda fazla msg atma lamer post kasıo derler... Ben:Kasarım alla allaa:) babacum:Olmaz ama ben:Olur babacum:ardı ardına atma bari ben:çakdırmadan atim dimi stealth modunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alomatik Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 said: Trafalgar_manyaı, 26 April 2003 01:33 tarihinde demiş ki: Alo Traf Sum41 Sıralama yanlıış *Cıkcıkcıkcıkcık* Traf Alo Sum41 ben önce geldim:)[hline]Babacum yane Haydar:Öle aynı anda fazla msg atma lamer post kasıo derler... Ben:Kasarım alla allaa:) babacum:Olmaz ama ben:Olur babacum:ardı ardına atma bari ben:çakdırmadan atim dimi stealth modunda Sen ne zaman adam oldun lan zamanında uoda hp kasmak için kendini patlatıyodun lesser explerle arada banada atıyodun (eheheuhe bom-ball da ordan gelişti) seni adamdan saymıyoz Alo önce gelir kardeş.[hline]8-) - smiley dön / :) - ... :) - olm dönsene / :) - ... :| - olm dön bak kötü olur / :) - ... :hrr: - dönmezsen biçerim seni / :-O - *yutkunur* :rock: - bu son uyarım *orc baltasını eline alır* / :-) - peki abi döndüm kızma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Şaftı kaydı tum forumların ya . Sayfanın sonuna kadar sdkhfgksh gibi gule efekti yapıyorsunuz goruntu kirliligi oluo :)[hline]n0th1ng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Post kasttıgınızda cok belli oluo bide insan farklı farklı topiclere msg atarda hani nese. Bole her 10 dk da bir sacma topicler acıosunuz[hline]n0th1ng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 no moron. yes peace.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alomatik Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 said: Diablo, 26 April 2003 01:39 tarihinde demiş ki: Post kasttıgınızda cok belli oluo bide insan farklı farklı topiclere msg atarda hani nese. Bole her 10 dk da bir sacma topicler acıosunuz[hline]n0th1ng insan biraz saygı duyar bu gün 26 nisan tarihi bi gün[hline]8-) - smiley dön / :) - ... :) - olm dönsene / :) - ... :| - olm dön bak kötü olur / :) - ... :hrr: - dönmezsen biçerim seni / :-O - *yutkunur* :rock: - bu son uyarım *orc baltasını eline alır* / :-) - peki abi döndüm kızma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Olur.[hline]n0th1ng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 :)[hline]Babacum yane Haydar:Öle aynı anda fazla msg atma lamer post kasıo derler... Ben:Kasarım alla allaa:) babacum:Olmaz ama ben:Olur babacum:ardı ardına atma bari ben:çakdırmadan atim dimi stealth modunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 said: Sly-One, 26 April 2003 01:39 tarihinde demiş ki: no moron. yes peace.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar ROFL! :DDDD[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;[i]death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 ALOMATIK : fak yu Snapper: düşüm realone hata verio silicem ALOMATIK : çernobil bayramın kutlu olsun Snapper: AHAHA! Snapper: foruma atacam:D ALOMATIK : hayıır ben atacam Snapper: BENN! ALOMATIK : ünükonu açıyom pls bekle 2 dakka Snapper: ok okd: Snapper: lan kedi miyavlıo Snapper: bilgisayara girdiler Snapper: miyav miyav noluo be' Snapper: NOLUOO ALOMATIK : çernobilde ölenler için yas tutuyo :P Snapper: :D ALOMATIK : Snapper: :DDDDD Snapper: Çernobil yıldönümüzü kutlarız diye msg at forunm aç yane ALOMATIK : forum açtım ALOMATIK : http://www.paticik.com/forum/view.php?id=31245 ALOMATIK : çernobil radyasyonlu günler diler Snapper: :DDD ALOMATIK : bunuda yaz Snapper: Hepinize çernobil radyasyonlu günler diler, sağlıklı mutantlara dönüşmenizi dileriz.:D HAHA! Snapper: :D süper deidm Snapper: bişi yapıyorum kendimle konuşucam ortama uy:) ALOMATIK : ok Snapper: sende msg at "Noluo lan ? felan bozma ama:D ALOMATIK : ok ALOMATIK : hangisinde Snapper: http://www.paticik.com/forum/view.php?id=31246 ALOMATIK : anlamadım olayı? Snapper: bak benim adımda sahte acc açmış biri giib davranıom kendi msglarma kendim cevap veriom aynı isimle ve kendi msg larımın altına msg atan adamın fake olduğunu sölüom yane sahte Snapper: kapiş? ALOMATIK : sir yes sir Snapper: :D kapiş ingilizce diil:d eauhea Snapper: ve o ALOMATIK : bu arada 5. dürümde yanımda duruyo Snapper: SIR! YES! SIR! oalcak Snapper: Ohaaaaaaaaa ALOMATIK : sanane alla alla ben öölesine yazdım belki Snapper: :)) Snapper: eaueahua Snapper: forumlar yavaşladı:D eauhae ALOMATIK : hade bye Snapper: dur ALOMATIK : boşol boşol boşol Snapper: DUR ÇIKMA Snapper: DUR DUR DUR Snapper: AHaha! DUR Snapper: bişi yapacaz son 2sn dur ALOMATIK : çabuk söle Snapper: bekle şimdi ALOMATIK : yok bab dı kenk bye hade Snapper: okı açtım bi forum daha bak ALOMATIK : yapacaksan yap hadi Snapper: açdım ALOMATIK : nerde Snapper: açıldı ALOMATIK : bye Snapper: byeees Snapper: sütünü iç uyu ALOMATIK : dop Snapper: dürümünü ye yat Snapper: :))[hline]Babacum yane Haydar:Öle aynı anda fazla msg atma lamer post kasıo derler... Ben:Kasarım alla allaa:) babacum:Olmaz ama ben:Olur babacum:ardı ardına atma bari ben:çakdırmadan atim dimi stealth modunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 bugün seneler önce gitmişti bilgisayarım acaba yine bişi olmasın :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 cs saolsun halflife CIH girince error verio hiç anti virüs kasmıosun...[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Trafal ile Alo bu threadden banlandılar herhalde :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage OwO >Silphatos Iceheart - Locus@NBL >Grynn Iceheart - Ethernass >Grynn Uth Xare - Quaxis >Botanika - SNN,MedicGS,@net CS 6.2 - SNN HLDM ver.1.0.1.6 ~~[b]FORZA BEŞİKTAŞ~~ Pascal Nouma-21 kalbimizde yaşıyacaksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Varmı acaba CIH tan etkilenenç. Bizim bir arkadaşı yakmışta...[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Filaj forumu ele geçirmeye çalıtığını düşünen bir grup zibidi, gzegenin yörüngesinden dışarı fırlatıldılar, olayın sorumlusunun kara bıyıklı bir kedi olduğu düşünülüyor...[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 ya bundan kurtulmanın yolu varmı galiba. bilgisayarın tarihini ileriye mi ne alınca galiba atlatıyomuşun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar