Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Firefox 3.5'i test edin!

Pluton

Öne çıkan mesajlar

ya bu arada history tutma olayı neden bu kadar saçma? keep history at least x days secenegi var. iyi de ben en fazla 3 gün tutsun istiyorum. at least 3 gün dersem bu 3 ten fazla tutabileceği anlamına gelir browserin-ki öyle de yapıyor-. neden yapıyor:S

edit: ahan da buldum.
about:config e girip
browser.history_expire_days
browser.history_expire_days.mirror

değerlerini 10 (ya da ne istiyosanız onu) yapın tamamdır.
Sosyal ağlarda paylaş

evet bayağı hızlanmış. ilk açılışı baya yavaş oluyor. onun nedeni de IE nin tempindeki dosyaları kullanmaya kalkmasıymış-neden ben de bilmiyorum. ilk açılışında ciddi sıkıntı yaşayanlar ie nin temp klasörünü falan silsinler. daha kolay çözüm olarak CCleaner ile temizlik yapsınlar. işe yarıyormuş.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Dün işyerinde aceleyle kurdum FF 3.5'i de, bugüne kadar bi sorunla karşılaşmadım. Üstelik makine de öyle ahım şahım bi şey diil, IE8 kasıyo biraz mesela arada bi tepki vermeyi kesiyo falan.
Tabii abanamıyorum evdeki kadar. En fazla 6 tab açık oluyo, arkada çalışan programlar da FrontPage ve bazen de Photoshop 7.0.

Evde yüklemeye üşeniyorum ama bi ara yükleyip denerim. Sonunda tek tıklamayla yeni tab açma olayını getirmişler iyi olmuş, her zaman Ctrl+T yapmak en kısa yol olmuyo çünkü :p

Edit: Brigand'ın önerisini görünce söyleyeyim dedim, işyerine kurduğum FF İngilizce sürüm. Gerçekten onla alakalı olabilir, bi deneyin bence de.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...