Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Şimdi bir arkadaşım DHCP ile özel DNS kullandığımı gördü, saskına döndü. Windows'da nasıl yaparım diye sordu. Aha ben de size soruyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 network ayarlarindan yapabilir. ip ayarlarini kendim giricem'i secmesin, "dns ayarlarini giricem beee" desin. simdi gosteremedim, birileri ssle anlatir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Olmuyor, ikiini de istiyor demişti onu söylediğimde, ondan soruyorum. İstememesi lazım diyim adama öyleyse;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 tcp/ip ayarlarında sadece alt taraftaki dns ayarlarını değiştirden yaparsa dhcp ile kullanabilir özel dns. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Service Pack'lerin son mu? XP'de sanırım SP2'den önce ikisini de girmeden yapamıyordun ama sonradan sadece dns'i kendin girip ipyi yine dhcp'den otomatik alabiliyordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Ne bilim ben, değil demekki yapamadığına göre. Söylerim update etmesini. Teşekkürler hepinize. Windows hakkında bu kadar cahil olmam kötü aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ANTONİ NE ANLAR DNS'DEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 adsl modemin ayarlarına girecek orda dns i elle girecek. dhcp o dnsleri dağıtacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar