Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Rewendor said: Lorrotar said: barça chelseayi hakemle beraber eleyip finali haketmediği günden beri,en nefret ettiğim kulüp olmasına rağmen man utd alsın diyorum.haketmiyo çünkü barça. Haketmedi? Ezdi Chelsea'yı 2 maçtada. Chelsea 10 adamla kapanıp vakit geçirmekten başka hiçbir şey yapamadı. Futbol oynatmayıp oyun katlederek ancak durdurabildi Barca'yı. Şimdi devam etsinler istedikleri kadar vakit geçirmeye, evlerinde tv başında finali izlerken. Hatta mümkünse bi daha CL'ye falan katılmaları yasaklansın böyle futbol katili kulüplerin :) futbolu köylü gibi atak yapmaktan ibaret zannetmeniz de içler acısı işte.barça şampiyonlar ligi finalini hakettiyse ben de dünyanın sahibi olmayı hakettim o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 2007de başlayan fm bu ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Dartanian said: Maqç hazırlıklarına başladım midye almaya gidiyorum 2 adette bira demeyin keyfime. yetçek mi yav 2 bira 2 tane daha yap bişeye benzesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 6 bira 2 şinitzel + cips ben hazırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 o değil de barçaya bi 10 kaat yatırsak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Hiç gerek yok bence cebinde kalsın paran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 çok gerekli bence cebine para girer daya 100 ytl yi evet yüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Yatır kaybedersen benden...15 dakka var çabuk:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Al işte ilker yasin. Buyrun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 haydaa mutelayıp mı izleyecez finali spiker mi kalmadı koca memlekette be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 yatırdım, biralarım soğuyor; mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 İlker yasin kadar öf be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ZaugnaKhaldun said: yatırdım, biralarım soğuyor; mis santra düdüğü ile pist sesim evde yankılancak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Gösteri baya iyi yalnız, tuttum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Ayıptır günahtır ya, ŞL finaline İlker Yasin verilirmi adamın beyin sulanmış artık off offfff! İnsan Lig Tvden, Ntvden bir maçlık birini kiralar be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 açılışa bak bee pof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Andrea bocelli (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 İLker yasin'den dakka bir gol bir: "Fenerbahçe milli takımının unutulmaz ismi Rıdvan" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 yorumcu kim anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 kupayı taşıyan kadın ne öyle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 yorumcu rıdvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 aktiftablet said: İLker yasin'den dakka bir gol bir: "Fenerbahçe milli takımının unutulmaz ismi Rıdvan" :D (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Gladyatör filminin soundtrackinde vardı bu adamın okuduğu parça. Çok güzel hazırlanmış Roma final için, bakalım kupa töreni nasıl şahane olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ZaugnaKhaldun said: 6 bira 2 şinitzel + cips ben hazırım. özendirmeyin adamı cık cık keyfe bak :löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 oo ronaldo atarmı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar