Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Ya bizim arkadaşta oranın karşısındaki net cafede çalışıyo söyledi :S kavga çktı bizim bi kaç arkadaşı bıçakladılar bende yumruk falan yedim dedi :S kim bu 20 kişi amaç neymiş bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 kız kavgası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 fix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 maaya sen de mi izmirlisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Geçen gün gittim yer bulamadım yanındaki arka sokak bara oturdum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ginaly said: maaya sen de mi izmirlisin? adam radar gibi. affetmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ORALARDAN AFFETMEZ BOŞ BULURSA AFFETMEZ SEVDİĞİ NOKTA LAR ORALAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 utkunun kontrolunde direkten dönüyo her top aq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 evet,izmirliyim.. burda doğdum,büyüdüm.. okuyorum.. hep izmir,hep izmir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 gece mekanımı o dediğiniz yer olur öyle hep benim 3 arkadaşım bi kere burda club ally var ordan çıkışta elemanın birisi almış eline silahı kaleiçinde havaya sıkıyo bizim arkadaşta kafası baya bi güzel tabi silahı alınca delikanlımı oldun lan felan diyo bağırıyo bu silahlı adama oda delikanlılığı senden mi öğrencem lan diyip 3 tane buna sıkıyo tabi allah rahmet eylesin bizim arkadaş öldü yani gece mekanları sakat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 off;allah rahmet eğlesin.. bok yoluna gitmek bu oluyor herhal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ya kurşun sıkılırdı ben ilk defa böyle bıcaklı olaya şait oldum şaştım.. dedikoduda dönmüyor yaw.. milletin haberi bile yok neyse akşam üstü olsunda 5 6 dökülür herşey garibim özgür 3 ayda içerde yatmıştı polise kafa attı diye şimdi bıcaklandı ee zor azızım bar işletmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Maaya said: evet,izmirliyim.. burda doğdum,büyüdüm.. okuyorum.. hep izmir,hep izmir :D izmir harika bi yer yeaa ufff keşke ben de izmirli olsaydımmmmMMmMMmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 sen nerelisinki?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Adilcevaz, Bitlis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 NE O, DOĞULUYUM DİYE CEVAP BİLE VERMİYORMUSUN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 kenan doğuluyum ama. ehümü mühümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 iyimiş.. belki bi gün izmire yerleşirsin.. yada istediğin bi yere.. yada orda kalırsın.. derler ya hep;doğduğun yer mi,doyduğun yer mi diye.. ikisi de değil.. mutlu olduğun yer.. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 BEYLER SAKİN. hepimiz türküz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 şaka, viyanalıyım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 antalyaya döncem ama bir ay sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 pardon?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ankarada öğrenciyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 şaka.. ne hoş;ne hoş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 evek, kürtlü şaka yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar