Pyro Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 ark.lar bana 1-2 hafta gırmeyınce mail kaydını sılen adres lazım bılıor musunuz? veya gırmeyınce en kısa surede kaydını sılen dusuren mail?[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 hotmail...kullanıcı adını alıp ilk girişinden sonra 10 gün süresi var girmezsen siliniyor hemen[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 hotmail o kdr kısa degil lol beım 2 ay durupta bısı olmadıfını bılıorum =)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 adam zaten kullanıcı adını ilk aldıktan sonra 10 gün girmezsen silinior dio... hotmail eskiden 1 ay zaman tanırdı şimdi baya arttı o.. icq hack olayı kolay oluodu o zamnlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 maksat o ztn :-p[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Bende halen bi hotmail acc si var 4 karakterli şifre.. Daha ilk açıldığında almıştım. giriyorum. aktif et diyorum yine kullanıyorum..[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 walla hotmail dusmuo dıye söledım ama :)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 maksat o zaten diosunda maille falan olmuo bu işler artık.. böle adamın icq passwordünü bi hile yaparak kendi mail adresine yolluosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: DonCorleone, 02 Haziran 2004 22:44 tarihinde demiş ki: maksat o zaten diosunda maille falan olmuo bu işler artık.. böle adamın icq passwordünü bi hile yaparak kendi mail adresine yolluosun spymastersnake kokusu alıyorum sanki?[signature][hline]Darkness is falling in to me If you are trying to save me Left me there And run away No chance left to win you again AHYAAAAAKKKKK!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 o ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 don o hiley neymıs acıklasana? =)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar