Pyro Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 ark.lar bana 1-2 hafta gırmeyınce mail kaydını sılen adres lazım bılıor musunuz? veya gırmeyınce en kısa surede kaydını sılen dusuren mail?[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro|
bega Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 hotmail...kullanıcı adını alıp ilk girişinden sonra 10 gün süresi var girmezsen siliniyor hemen[signature][hline]*Nothing's real until you feel*
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 hotmail o kdr kısa degil lol beım 2 ay durupta bısı olmadıfını bılıorum =)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro|
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 adam zaten kullanıcı adını ilk aldıktan sonra 10 gün girmezsen silinior dio... hotmail eskiden 1 ay zaman tanırdı şimdi baya arttı o.. icq hack olayı kolay oluodu o zamnlar :P
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 maksat o ztn :-p[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro|
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Bende halen bi hotmail acc si var 4 karakterli şifre.. Daha ilk açıldığında almıştım. giriyorum. aktif et diyorum yine kullanıyorum..[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 walla hotmail dusmuo dıye söledım ama :)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro|
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 maksat o zaten diosunda maille falan olmuo bu işler artık.. böle adamın icq passwordünü bi hile yaparak kendi mail adresine yolluosun
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: DonCorleone, 02 Haziran 2004 22:44 tarihinde demiş ki: maksat o zaten diosunda maille falan olmuo bu işler artık.. böle adamın icq passwordünü bi hile yaparak kendi mail adresine yolluosun spymastersnake kokusu alıyorum sanki?[signature][hline]Darkness is falling in to me If you are trying to save me Left me there And run away No chance left to win you again AHYAAAAAKKKKK!!!
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 don o hiley neymıs acıklasana? =)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro|
Öne çıkan mesajlar