Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

departman sunumu


Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

sevgili paticik,

yarin departman icinde sunumum (seminerim) var. kendi uzman oldugum konuda diger doktora ogrencilerini aydinlaticam. yeni bir insyatif bu, ben de en buyuk destekcilerinden biriydim. fakat tembel bir adam oldugum gercegi, yogun bir kagit okuma temposuyla birlesince adam gibi hazirlanamadim.

aslinda kagit okuma temposu biraz da bahane. istesem gayet de hazirlanabilirdim. komple hazirlanamasam da, bundan daha iyi bir konumda olabilirdim. fakat turkluk genlerimde var ve yumurta kapiya dayanmadan hicbirsey yapmiyorum. sanirim bugun sabahliycam. cok mutsuzum.

simdi tekrar dusundum de, mutsuz degilim ya. canim sikkin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

öyle abi bence oturup 500 sayfalık kitap okumak yerine 50 sayfalık kitap okuyup her sayfasında boş bırakılan yerleri doldurmak gerek. ben bir kaç kitap okudum yüksek lisans seviyesi için misal 25 sayfalık yerini okumam 2 haftamı aldı ama sonra bir arkadaş bana o 25 sayfanın 3. sınıfta görülen bir matematik lisans dersine denk olduğunu söyledi sdf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kitap yok ortada yahu, hersey literatur (makale) uzerine..

isin kotu yani, benim sectigim konu bolumde kucuk bir bolum. fakat yapmam gereken sunum bir bucuk saat. bir bucuk saatlik sunum yapabilmem icin sosyolojiye ya da felsefeye kaymam gerekecek, o konularda da uzman degilim, benden daha iyi bilenler olacaktir. bu diger konularda yanlis birsey soyleme korkusu darliyor beni.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet başka konulara girmek rahatsız edici gerçekten ben olsam çok detayına girmek yerine yönlendirici yuvarlak cümleler kurardım (yuvarlak derken yoruma açık sdf)

ama genelde böyle kesin emin olmamadığım ve içselleştirmediğim bir mevzuyu anlatmaktan feci rahatsız olduğum için de hiç yapmamayı tercih ederim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...