Loex Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Simdi ben wow un seslerini hic sevmiyorum daha dorusu sikildim artik o yuzden genelde muzik dinliyorun oynarken fakat soyle bi sey istiyorum sadece silahimin sesini(hunter im) duyabilicegim bi addon ne biliyim bisey varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 abi bende ole bisi istiyorum sadece npclerin sesleir gelsin bosslarin konusmalari felan buyu sesleri gelmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Tam hatırlayamadım şimdide eskiden kullanıyorduk komut ile sadece boss emoteleri geliyor ses olarak Dipnot: arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 bulabildin mi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Yok bulamıyorum hdd çöplük durumda şuan :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/nocombatsounds.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 eve gidnce deniycem addonu soyle bi sey yapsak olurmu wow dosyasini icinden tum ses dosyalarini silsek sadece (benim icin) silah sesini biraksam ise yarar mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 yukarıda verdiğimin icindeki ses dosyaları boş ses dosyalarıdır. duyman icin o dosyaların icindeki gun sesini silmen lazım. var mı idi yok mu idi hatırlamiyorum yalnız icinde gun sesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 hee anladim onu yukleyince hic ses duymuyoruz sadece icinden sildiklerimizi duyuyoruz oyle mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 dosya silersen oyun hata verir büyük olasılıkla sesleri kapasan bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar