Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taze bitti, bir bakalim mi? (Portofinolyo)


mono

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Still life / Portre üstüne sectigim, kisisel ve profesyonel isleri, dün yayina soktum tekrar. Retouch+fotograf bendenize ait efenim.

Simdilik tasarim acisindan, az bug'li da olsa template ile idare edecegim gibi,
ama icerik olarak anca eleyip yerlestirebildim.
Amac hizli goruntulemece. :)

Umarim begenirsiniz. Bir bakalim.

www.fuysal.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oy oy, hasselblad varmış ekipmanlar arasında :)bende bizim stüdyo'da ki sinar'ı öğrenmeye çalışıyorum.

fotolar olmuş zaten, stüdyo çekimi fotoları pek sevmesemde işlerin iyi olduğu ortada. portrelerde beyaz zemindeki sarışın bayanın olduğu fotoyu beğendim en çok.

eline sağlık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Teskkurler begendiginiz/yorumlariniz icin :D

oncelikle,

-Urun fotografciliginda para , diger islerde ne kadar varsa o kadar var diyebilirim..kazandiginizi ekipmana yatirmak durumundasiniz cunku..ve pek ucuz ekipmanlar oldugunu soyleyemem.

-Siyah rujlu abla Elle ayakkabilarinin 2007 kampanya fotograf serisinden bir tanesi..sonraki sene devamini getiremedik ne yazikki..siyah rujda rötuş varmi derken vardir herhalde, hatirlayamiyorum, vardir ama muhtemelen, renkliden cevirmistim :)

-Kumas konusunda kesinlikle hak veriyorum..tekstil olaylarinda yeni nesil problemler cikti muare ile baslayip giden, eheh yaninda yeni cozumlerde geldi tabiki, de kanirtabiliyor bazilari. Mucevher fotografciligi yaninda nispeten kolay ama.

-Makina olarak illaki o olsun diyecegim bir makine yok, ama Hasselblad benimde kişisel favorim, ha acikcasi Sinar/teknik kameralar vb tabiki ürün ve still life dunyasinda acik ara lider simdilik. ha kullanmasi kalın kaciyor cogu kişiye, her ne kadar 'Fotoşoplarız hoca aynisi olur sinar minar yemişim yae' diyenlerin sayisi cok olsada, pek iplemeyin, imkaniniz varsa mutlaka ogrenin...fazla bilgi zarar getirmiyor hehe

-font konusuna pek birsey diyemem, tasarim ikinci planda benim icin su anda.


tenk yu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...