mono Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Selamlar, Still life / Portre üstüne sectigim, kisisel ve profesyonel isleri, dün yayina soktum tekrar. Retouch+fotograf bendenize ait efenim. Simdilik tasarim acisindan, az bug'li da olsa template ile idare edecegim gibi, ama icerik olarak anca eleyip yerlestirebildim. Amac hizli goruntulemece. :) Umarim begenirsiniz. Bir bakalim. www.fuysal.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 (tu) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 oy oy, hasselblad varmış ekipmanlar arasında :)bende bizim stüdyo'da ki sinar'ı öğrenmeye çalışıyorum. fotolar olmuş zaten, stüdyo çekimi fotoları pek sevmesemde işlerin iyi olduğu ortada. portrelerde beyaz zemindeki sarışın bayanın olduğu fotoyu beğendim en çok. eline sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Ürün fotoğrafı güzel iş :) İyi de para var diyolar, görücez bakalım okul bitsin. İyi çalışmalar... (işlerini sevdim bu arada güzeller) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Su siyah rujlu gulen ablada(bide kas goz yapmis, biz gozunu kapatip filan) onun rujunda oynama var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 şu tekstil ürünlerinin fotoğraflanmasında ışık meselesinin ne kadar kasnak olduğunu uğraşan bilir. sonuçlar gayet güzel olmuş. tebrikler, başarılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 sağ üstteki curriculum vitae'nin fontu çirkin duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Teskkurler begendiginiz/yorumlariniz icin :D oncelikle, -Urun fotografciliginda para , diger islerde ne kadar varsa o kadar var diyebilirim..kazandiginizi ekipmana yatirmak durumundasiniz cunku..ve pek ucuz ekipmanlar oldugunu soyleyemem. -Siyah rujlu abla Elle ayakkabilarinin 2007 kampanya fotograf serisinden bir tanesi..sonraki sene devamini getiremedik ne yazikki..siyah rujda rötuş varmi derken vardir herhalde, hatirlayamiyorum, vardir ama muhtemelen, renkliden cevirmistim :) -Kumas konusunda kesinlikle hak veriyorum..tekstil olaylarinda yeni nesil problemler cikti muare ile baslayip giden, eheh yaninda yeni cozumlerde geldi tabiki, de kanirtabiliyor bazilari. Mucevher fotografciligi yaninda nispeten kolay ama. -Makina olarak illaki o olsun diyecegim bir makine yok, ama Hasselblad benimde kişisel favorim, ha acikcasi Sinar/teknik kameralar vb tabiki ürün ve still life dunyasinda acik ara lider simdilik. ha kullanmasi kalın kaciyor cogu kişiye, her ne kadar 'Fotoşoplarız hoca aynisi olur sinar minar yemişim yae' diyenlerin sayisi cok olsada, pek iplemeyin, imkaniniz varsa mutlaka ogrenin...fazla bilgi zarar getirmiyor hehe -font konusuna pek birsey diyemem, tasarim ikinci planda benim icin su anda. tenk yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mono mankenleri anlat bize, boşver takıları :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 hiç tarzım olmasada alasım geldi hepsini (komik olacak ama erkek ayakkabıları dahil)gayet amacına ulaşmış fotoğraflar. Çok başarılı buldum hepsini (tu) edit: kemer güzelmiş =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Pek bilgim yok şimdi bu çalışmalarda stock photo olayına giriyor mu ? Çalışmaların süper bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 yook, stock fotograf olayi cok baska..burdakiler markalara ait, genel kampanya kareleri olarak kullaniliyor..kullanim hakki durumlari falan daha farkli stock fotoya gore :D mankenler yolda abso dayan. eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar