Aegean Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 said: jacabo, 12 Eylül 2002 20:23 tarihinde demiş ki: ahah bu super di$i XXX[hline][Bu mesaj jacabo tarafından ****** **** tarihinde $eytrilmi$tir] lol xxx olunca gerizekalı ve kısıroluyor o yuzden xx le yetinelim lutfen :D belki güzellik geni diye bisi vardır? :P[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 ewet oda dogru ama olsun :))[hline][Bu mesaj jacabo tarafından ****** **** tarihinde $eytrilmi$tir]
Foxx Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 Guzelligini bilmem de manyak super sarkilari , albumunu aldim hepsi super.Favorilerim : Losing Grip Ska8er boy Complicated I'm with you Sozlerinin anlamlarinda cok guzel , punk muzik hastasiyim zaten buna da hasta oldum. Muzigine tabiki , yasi kucuk gelmez bize. Dr Dark subyanciydi ona sorun bi.[hline]Neye inanirsan inan iyilik yaptigin surece yolun aydinlik ve acik olacaktir.
Everman Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 foxx abi şimdi ne muhalefet adamsin diceksin haklisin yani ama şöle bişi var ben complicated sk8tr boi u bi de bi tane daha güzel olmayan şarkisini dinledim . punk dinlerim ve tür hakkinda baya bi bilgim vardir . ama bu kizin yaptii punk diil yani ... skater boy mesela punk diil yani. arti sözleri İĞRENÇ . çok felaket bi şarki bana göre o yani .. ama complicated mükemmel bir pop şarkisi punk imaji verilmek istenmemiş (klibi hariç) gayet pop ve harika bi şarki . sözleri de en azindan skater boy dan iyi yani ...
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 evet bi kaç gündür klibini izliyorum evlenmek istiyorum ya sesi o kadar tatlıki aşık oldum resmen karşıma oturtup bütün gün konuşmak isterdim o akdar güzel sesi warki..[hline]Sunt pueri pueri, pueri puerilia tractant..
Berk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 Bu kız büyüypte şirin kalabilenlerden =)[hline]I don't want to be tied To anyone's strings I'm carefully trying to steer clear Of those things But when I'm asleep I want somebody Who will put their arms around me
Foxx Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 Everman benim dinlediklerim : Avril Lavigne , Blink 182 , New found glory butun punklari dinlemem ama bunlari seviorum. Burda hangisi punk hangisi degil skimde degil punkcu da degilim zaten ben. Ama bu tur muzik nedir die arastirdim punk dediler , bende bana soranlara oyle diyorum. Punk muzigin kulturu falan da umrumda degil. Sarki sozlerine gelince zevkler ve renkler tartisilmaz , mesela bana butun turk sarkilari eziq gelio , butun rap sarkilari sadece ayni tonda devam eden ninni gibi gelio. Ama bunun anlami butun turkler eziq demek veya butun rap dinleyenler saban demek degil de mi? o yuzden tartismasini cikarma bunun hic.[hline]Neye inanirsan inan iyilik yaptigin surece yolun aydinlik ve acik olacaktir.
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 böhüböhüböhü göstermeyin banaaaaaaaaaaaaaaaaa[hline]viande
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 bende yeni türküyü çok severim hele başka türlü birşey parçası yok mu inanılmaz.. avril i çekiyorum geçenlerde girmiştim sitesine zaten yengeniz biraz kısadır ama hoştur[hline]I'm still there everywhere I'm the dust in the wind I'm the star in the northern sky I never stayed anywhere I'm the wind in the trees would you wait for me forever ?
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 bakalım beğenecekmiyiz şarkılarını clip te çekeriz adsl war[hline]I'm still there everywhere I'm the dust in the wind I'm the star in the northern sky I never stayed anywhere I'm the wind in the trees would you wait for me forever ?
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 sie yengeymi$ :)[hline][Bu mesaj jacabo tarafından ****** **** tarihinde $eytrilmi$tir]
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 ehe klibinde daıtmışlar ortalıı falan. gençlik ateşi naapsınlar.. lol. benim kuzenime çok benzio... ama benim kuzen daha güzel. kuzenim de kısa eheh.gerçi benim kuzenim 26 yaşıdna da. nerdeyse aynılar. kötü bu :P şimdi kim tanışmak istio benim kuzenle ? lol. cewabım şimdiden tabii ki sie ![hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 olsun ya$ onemlı deıl :)[hline][Bu mesaj jacabo tarafından ****** **** tarihinde $eytrilmi$tir]
dark-dr Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 said: XaeroFarb, 12 Eylül 2002 16:53 tarihinde demiş ki: Esasında bana göre bi insanın avatarı kendisinin aynasıdır ha?
Foxx Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 said: dark-dr, 13 Eylül 2002 01:52 tarihinde demiş ki: said: XaeroFarb, 12 Eylül 2002 16:53 tarihinde demiş ki: Esasında bana göre bi insanın avatarı kendisinin aynasıdır ha? LOL cok dogru. Ben gordum darki real life ta aynen ole.[hline]Neye inanirsan inan iyilik yaptigin surece yolun aydinlik ve acik olacaktir.
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 HHAHAHAHAHHAHAA nası koptum dark zuahahahaha yani mesajı okuyup darkın awatarına bakınca sandalyeden düştüm eahuea
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 yengen tabi doğru konuş okke? aman can meraklı değiliz senin kuzenine mi kaldık etraf karı kız kaynıyo[hline]I'm still there everywhere I'm the dust in the wind I'm the star in the northern sky I never stayed anywhere I'm the wind in the trees would you wait for me forever ?
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 o kaynıyanların hepsini böle hayranıyım die koymazar buraya ondan söyledim. meraklı olsan ne yazar. sen o kaynıyanları bile kaynatamıosun da...[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 benim de güzel bi kuzenim war 87 li avrilden de daha güzeldir[hline]I'm still there everywhere I'm the dust in the wind I'm the star in the northern sky I never stayed anywhere I'm the wind in the trees would you wait for me forever ?
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 hatta 2 tane war aman cna senle ağız dalaşına mı girecem şimdi öyle bi kaynayacak ki hepsi tavada eriyip bitirecem hepsini[hline]I'm still there everywhere I'm the dust in the wind I'm the star in the northern sky I never stayed anywhere I'm the wind in the trees would you wait for me forever ?
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 ehhe olabilir. ben sadece 1 kuzenim mi war dedim. en çirkini o :) ahah. girme benle ben galip çıkarım. nese. bone reklamı da yaptın yine ehe bukadar kastın bi bakıyım üşenmiyimde..[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 yrn kaynayan safarisi var...[hline]I am the Fallen You are what my sins enclose I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu
Sam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 praw hoca benim de kuzenim kim basinger'dan daha güzel ama henüz hollywood'a gidemedi :-p yav avril lavigne başlığı açılmıştı müzik forumunda da 15 cevap anca gelmişti, buraya açmışsınız bir gecede noolmuş. kapatalım bari diğer bütün forumları ne anladık bu işten? :) süper bir kız ve o göz makyajı olayı hipnoza sokuyor insanı, müziği de süper yani gidip o gruba katılmam gerek bir şekildee 8-)[hline]Uncle Sam needs YOU! For Justıce, for Freedom and Mom's Apple Pıe.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 hmmm kız güzel...[hline]I am the Fallen You are what my sins enclose I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 yani müzii kötü demeye çalışıo. müzini sewmiosan güzelliinden sana pay yok kardeşim daılın.. :)[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Öne çıkan mesajlar