Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avril Lavigne ....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
18- için konuşuyorum bakın buhatun 17 yaşında ve hatunun fanları türkiyeden bile çıktığına göre diğer ülkelerde de vardır. Sizde şarkı yapın mtvde çıkarttırın ünlü olun.

18+ içinse bende dahil olmak üzere. Püh reziliz ulan millet 17 yaşında ünlü oluyo köşeyi dönüyo bizde daha bi halt yok.

*!bunalıma girer*[hline]Icq. ve ayrıca immune to terlik shield sahibi.
Mesaj tarihi:
said:
XaeroFarb, 12 Eylül 2002 16:40 tarihinde demiş ki:
Bumu güzel zuhaha Emaleth'in avatarı daha güzeldir valla

Take cover![hline]- The banker has made a mistake, in our favor.
- Ohahahahuahuamu!
Mesaj tarihi:
said:
jacabo, 12 Eylül 2002 17:14 tarihinde demiş ki:
tamam abi hemen arıyorum menejerimi solim sony le goru$sun cıkartıyım albumumu[hline][Bu mesaj jacabo tarafından ****** **** tarihinde $eytrilmi$tir]

zhuahauaha yarildim[hline]Aegean, The Sazan King
By sazans, for sazans
Mesaj tarihi:
Saçını tost yapınca beyenmemişdim şimdi beyendim bu resimlere bakıncada resimlerde yanında gitar çalan o sapıkda kim kıza yiycek gibim bakmısh . İlk bakışda zıvanadan cıkdıı belli oluo bir azmış portresi çizio açıkca[hline]You hate me to say that i did not obey!!!
Mesaj tarihi:
görünüş yanıltıcı olabilir :)

ayrıca zaten büyük ihtimalle çıktığı vardır :P ehe
*! insanlari avutmaya calisiyordur*

[hline]
We who die in battle are born
Not for heaven, not for hell

[Bu mesaj Faerdun tarafından 12 Eylül 2002 20:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
abi çok daha harika resimleri var ... ve mükemmel bi kiz yani . özellikle "complicated" klibinde "no no" dedii kisimda muhteşeeeem ... kizin makyaji özellikle gözüne yaptii onu inanilmaz kiliyo . süfer bence . bu resimde kötü gözükse bile avril hayatimda Liv Tyler in tahtini yikabilen tek XX kromozomu sahibesidir . bu böle bilinsin .
Mesaj tarihi:
beyler dikkat edin bakın iyice reismlere
o kız bass cı ile kırştırıyor

ayriyetten kusturucu derecede şirin bu ya ni bünye bi yere kadar dayanabiliyor[hline]Bishop = hayat yok,sex yok,para yok,mutluluk yok,eylence yok
  • Yeni Oluştur...