Drall Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 barda galiba bi şarkı çalıyodu böyle bilindik eski bi şarkı, herkes sadece bi cümleye eşlik ediyodu, hatta okuyan insanlar(biz) da farkediyodu ki hakkaten şarkının sadece orasını biliyo =D neydi o karikatür yollayabilcek olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 "I love you baby" diye bağırıyordu herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 heh acaip saol şarkı oydu, şimdi karikatür kaldı =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Baya bakındım ama bulamadım. Google'a "i love you baby umut sarıkaya" şeklinde yazdığım yazıları kimse görmesin diye de sildim alalacele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 AHAHAHa sesli güldüm =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 hahha hatırladım barda oturuyolar "abi işte gidiyorum yolda .... I LOVE YOU BABYYYY!!!1.. sonra birden ne göreyim" tarzı bişeydi lol süperdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 neande said: Baya bakındım ama bulamadım. Google'a "i love you baby umut sarıkaya" şeklinde yazdığım yazıları kimse görmesin diye de sildim alalacele ahahahhahashdjashdaskkahhahahhahjakhkjahahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 bende var ama yollamicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 mrk ettim bulan yok mu hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar