Drall Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 barda galiba bi şarkı çalıyodu böyle bilindik eski bi şarkı, herkes sadece bi cümleye eşlik ediyodu, hatta okuyan insanlar(biz) da farkediyodu ki hakkaten şarkının sadece orasını biliyo =D neydi o karikatür yollayabilcek olan var mı?
neande Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 "I love you baby" diye bağırıyordu herkes
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 heh acaip saol şarkı oydu, şimdi karikatür kaldı =D
neande Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Baya bakındım ama bulamadım. Google'a "i love you baby umut sarıkaya" şeklinde yazdığım yazıları kimse görmesin diye de sildim alalacele
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 hahha hatırladım barda oturuyolar "abi işte gidiyorum yolda .... I LOVE YOU BABYYYY!!!1.. sonra birden ne göreyim" tarzı bişeydi lol süperdi ya
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 neande said: Baya bakındım ama bulamadım. Google'a "i love you baby umut sarıkaya" şeklinde yazdığım yazıları kimse görmesin diye de sildim alalacele ahahahhahashdjashdaskkahhahahhahjakhkjahahahahahha
Öne çıkan mesajlar