Schwarzkopf Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 bi teorem var ama ismini hatırlamıorum, teorem şöyle: uç noktaları çember üzerinde olan 2 dogru var. ve bu 2 dogrunun kesişim noktası var, bu noktaya E diyelim. 1. dogrunun uc noktaları A, B 2. dogrunun uç noktaları C, D olsun AE*EB = CE*ED dir bu teoremin adı neydi? hatırlayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 bir noktanın çembere göre kuvvetiymiş, adı yok galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 benim adım dasaaa. senin adın Schwarzkopf öyleyse general ali teoremi olsun adı.. mutlukla ve spagetti ile kalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 OHA TEOREM BULMUŞSUN AGA bu arada hipotenüsle pisagor sevişmiş bunu bugun öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 hipotenüs pisagorun karısı değil miydi? lise mat hocası anlatmıştı bize. senin ismini öyle bi yere yazacağım ki bütün dünya sonsuza kadar seni konuşacak falan demiş hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 The word hypotenuse derives, according to some sources, from the Greek ὑποτείνουσα (hypoteinousa), a combination of hypo- ("under") and teinein ("to stretch") [1]. Others suggest the original meaning in Ancient Greek was for a thing which supports something in the manner of a prop or buttress derived from a combination of hypo- ("under") and tenuse ("side"). [2] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 uç noktaları çember üzerinde olan doğru :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 said: uç noktaları çember üzerinde olan doğru :/ hagaten feyıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Thales teoremi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 beş dakikadır onun ne demek olduğunu anlamaya çalışıyorum. doğru parçası mı demek istemiş arkadaş yoksa çemberi iki noktada kesen alalade bir doğru mu. gerçi ikiside aynı kapıya çıkıyor soru açısından evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Çemberde kuvvet http://img33.imageshack.us/img33/2605/image353.gif IPCI.IPDI=IPAI.IPDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Bildiğim kadarıyla özel bir ismi yok. Yinede araştırıyorum. Bulursam yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Çemberde kuvvet de benzerlikten gelir zaten,Thales teoremleri yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar