dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Rica ediyoruz, bir üstteki mesajın tamamını alıntılamayın. Okuyanlar ve cevap verilen kişi zaten anlıyor, mesajınızı kime yazdığınızı, birde sizin alıntı yapmanıza gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 abi alıntılamak gerekli oluyor bazı konularda zira araya birileri giriyor. uzun bir şey yazdığınızda hele direkt gerek alıntı, zira @kullanıcıadı desen de sayfa atmış bile olabiliyor ve insanlar arayıp aaa acaba kullanıcıadı ne demiş diye bakacak değiller... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 bir üstteki mesajlar arana birisi giriyorsa zaten bir üstündeki mesaj olmaz. bi üstündeki mesaj araya girmiş olan adamın mesajı olur. örnekleyelim örnek: [large]YANNNIŞ!![/large] A kişisi: Hıbıdı dıbıçıbıktımıl.. B kişisi: A kişisi said: Hıbıdı dıbıçıbıktımıl.. Kirkaro lomobçokolmöl __________________________ [large]DOGRUUU!![/large] A kişisi: Hıbıdı dıbıçıbıktımıl.. G kişisi: Amamuli korkororo B kişisi: A kişisi said: Hıbıdı dıbıçıbıktımıl.. Kirkaro lomobçokolmöl __________________________ A kişisi ile B kişisi arasına birisi girmiştir ve bi üstteki mesaj alıntılanmamıştır. ancak bakınız A kişisi: Hıbıdı dıbıçıbıktımıl.. G kişisi: Amamuli korkororo B kişisi: G kişisi said: Amamuli korkororo Göbölönök hibhib püarço! Çök lük höböb möllö __________________________ B kişisi bi üstteki mesajı alıntılamıştır.. yanlıştır! Doğrusu ise A kişisi: Hıbıdı dıbıçıbıktımıl.. G kişisi: Amamuli korkororo B kişisi: @G kişisi: Göbölönök hibhib püarço! Çök lük höböb möllö __________________________ şeklinde olmalıdır. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Li eki cümle sonuna denk geliyorsa ayri yazilir. Gramerin hatali baya :) sa said: G kişisi: Amamuli korkororo Dikkat edelim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 @dasaaa ahahahaha abi süpersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 ah be.. typo olmuş o.. klavyeye su döktüğm de bazı tuşları eksik, bir de space basmıyor biliyor musun? haliyle hatalar olabiliyor. ama daha dikkat edicem. söz bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 ben doğrusundan yanlışından bahsetmedim zaten, kullanışlılığından ve kullanışsızlığından bahsettim. kurallar gayet açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 beyler sakin MMO oynamaya geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 mmo oynamaya mi geldin yoksa moderator dovmeye mi belli degil kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 sende dahil burda 4 tane mod var normal üyelere örnek olmalıyız dostum sakin lütfen ellerim titremeye başladı bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 aa kitlemeyi unutmuşum, neyse iyi oldu, konuşuruz burdan, sapıtırsa sileriz. @calimero Eğer alıntı yapmadan mesaj attığında, cevap verdiğin kişiyle arana bir kişi daha girerse, alıntı yaparak güncellersin mesajını bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 piramit yapanların piramitleri kaç basamaklı ise o kadar gün günde sadece 1 mesaj atabilsinler, ayrıca albümdeki fotolarıda üste uplansın herkes görsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 doğru diyosun abi de ben sadece önerme amaçlı söyledim. neyse tartışmaya da gerek yok, madem öyle olsun diyosunuz. so let it be written so let it be done... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Bak canlı örnek var, benim mesajı alıntılayabilirin şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 abi işte dönüp dönüp "güncelle" "@xyz" "edik: bilmemne" yazmak çok kullanışlı değil diyorum, ama bence bu. siz bilirsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 dreagloth said: aa kitlemeyi unutmuşum, neyse iyi oldu, konuşuruz burdan, sapıtırsa sileriz. @calimero Eğer alıntı yapmadan mesaj attığında, cevap verdiğin kişiyle arana bir kişi daha girerse, alıntı yaparak güncellersin mesajını bu kadar basit. Amamu li korkororo. canlı örnek olsun diye alıntıladım.. imla kurallarına dikkat ettim bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 dasaa nın bize yaşattığı son örneklede, konu amacına ulaşmıştır. Sağolun yardımcı oyuncu modlar ve diğer figüran arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar