Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acıklı bir an......

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet bugün işyerinde son günüm. Saat 6'ya yaklaşırken bende masamı,kitaplığımı cd lerimi dökümanları topluyorum. İnsan duygulanıyor valla. Az-çok herkesle bişeyler paylaşmıssın. Kötü bir durum. İçimi dökmek istedim son kez bu bilgisayardan...[signature][hline]susturamassın beniii
durduramassın beniii
ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah
Mesaj tarihi:
Başımız sağolsun. Seni unutmiycaz nedanko. :D[signature][hline]Yazılarımın hepsi SADİST01 a.ş ne aitdir.
İzin almadan kopyalayanlar hakkında hukuksal işleme başvurulacaktır.
Başvuru için; İcq:236537112 (Anlayışınız için teşekkürler.)
Mesaj tarihi:
Yeni bir yere geçiyorum. Dün başka bir yerle görüştüm. Zaten 2.5 hafta önce ayrılacağımı söylemiştim. Ama o an gelip kapıyı çalınca bu kadar duygulanacağımı aklıma getirmemiştim. Şimdi birde iş arkadaşlarını öpmek var allahım.. Bakalım atlatıcaz..[signature][hline]susturamassın beniii
durduramassın beniii
Mesaj tarihi:
ne kadar zamandır çalışıyodun orda?[signature][hline]Bonecrusher, 24 Mayıs 2004 20:48 tarihinde demiş ki:
aslında çikolata-biskuvi piyasası gibi olsa internet çok iyi olurdu.

Mesaj tarihi:
Çok olmasada oldu bayağı. Ne kadar valla hesaplıycak halim yok..

Absolut: Zaten 1'i çıkıyorum dedi randevusu vardı. Daha biriyle vedalaşırken boğazım ağrıdı, doldu. Nasıl anlatılır bilmem.. Böyle gözler japon animelerindeki çizimler gibi doldu, titredi titredi.. Yedeklerimi cd 'ye aktarıyorum oda bitince her şey bitecek..[signature][hline]susturamassın beniii
durduramassın beniii
Mesaj tarihi:
yeni işin hayırlı olsun yeni başlandıçlar iyidir ama önceki tamamen birmemişse koyar tabii[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Mesaj tarihi:
Hmm keyifsizdir o an hakkaten, böyle günlerce "az kaldı kurtulcam" desen bile o kurtulma anı duygu yüklü olur, herkes salak gii duygusallaşır bir anda, gıcık olduğun adam gelir özür diler seni unutmayacağız tarzında saçmalar falan.

İşin aslı o diil ama, hadi kaldım desen ertesi gün monitöre sokmak istersin yine bir sürü insanın kafasını ehe, üzme kendini fazla, anlık birşey o. =]

Hayırlı olsun yeni işin, umarım daha iyi olur, en azından buradan ayrılmak istemene neden olan her ne ise orada yaşamazsın. Başarılar.
Mesaj tarihi:
Ayrıldım her şey bitti.. Zor oldu.. Alışverişe çıktım akşam çok sinirliydim ama. Sinir olarak yan etki yaptı.. Herkese patlıyorum.. 30-32 DEDİM DUYMUYOMUSUN falan yani.. Neyse atlattık ya çok şükür..[signature][hline]susturamassın beniii
durduramassın beniii
  • Yeni Oluştur...