MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Evet bugün işyerinde son günüm. Saat 6'ya yaklaşırken bende masamı,kitaplığımı cd lerimi dökümanları topluyorum. İnsan duygulanıyor valla. Az-çok herkesle bişeyler paylaşmıssın. Kötü bir durum. İçimi dökmek istedim son kez bu bilgisayardan...[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah
elesso Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 üzüldüm,işallah daha hayırlı olur senin için[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------
SADIST01 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Başımız sağolsun. Seni unutmiycaz nedanko. :D[signature][hline]Yazılarımın hepsi SADİST01 a.ş ne aitdir. İzin almadan kopyalayanlar hakkında hukuksal işleme başvurulacaktır. Başvuru için; İcq:236537112 (Anlayışınız için teşekkürler.)
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Herşeyde bir hayır vardır diye düşünmek lazım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Yeni bir yere geçiyorum. Dün başka bir yerle görüştüm. Zaten 2.5 hafta önce ayrılacağımı söylemiştim. Ama o an gelip kapıyı çalınca bu kadar duygulanacağımı aklıma getirmemiştim. Şimdi birde iş arkadaşlarını öpmek var allahım.. Bakalım atlatıcaz..[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Öp, sıkıca sarıl. Kaç zamandır beraber olduğun insanlar hepsi. Birde beni unutmayın ha ekle sonuna, sonra oturup ağlayın ofisçe.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
arc Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 ne kadar zamandır çalışıyodun orda?[signature][hline]Bonecrusher, 24 Mayıs 2004 20:48 tarihinde demiş ki: aslında çikolata-biskuvi piyasası gibi olsa internet çok iyi olurdu.
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 vedalas arkanı dön ve cık kapıdan =( giderken arkanada bile bakma... p.s:sankı chok yasadımda bılıorum :-p[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro|
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 öyle sıkı sarıl ki kalplerinin attığını hisset[signature][hline][i]#1176220387-.
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Çok olmasada oldu bayağı. Ne kadar valla hesaplıycak halim yok.. Absolut: Zaten 1'i çıkıyorum dedi randevusu vardı. Daha biriyle vedalaşırken boğazım ağrıdı, doldu. Nasıl anlatılır bilmem.. Böyle gözler japon animelerindeki çizimler gibi doldu, titredi titredi.. Yedeklerimi cd 'ye aktarıyorum oda bitince her şey bitecek..[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah
rona Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 :'([signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ******
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 yeni işin hayırlı olsun yeni başlandıçlar iyidir ama önceki tamamen birmemişse koyar tabii[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Hmm keyifsizdir o an hakkaten, böyle günlerce "az kaldı kurtulcam" desen bile o kurtulma anı duygu yüklü olur, herkes salak gii duygusallaşır bir anda, gıcık olduğun adam gelir özür diler seni unutmayacağız tarzında saçmalar falan. İşin aslı o diil ama, hadi kaldım desen ertesi gün monitöre sokmak istersin yine bir sürü insanın kafasını ehe, üzme kendini fazla, anlık birşey o. =] Hayırlı olsun yeni işin, umarım daha iyi olur, en azından buradan ayrılmak istemene neden olan her ne ise orada yaşamazsın. Başarılar.
Owned Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 hayirli olsun kardes... [Bu mesaj Owned tarafından 02 Haziran 2004 22:04 tarihinde değiştirilmiştir]
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Ayrıldım her şey bitti.. Zor oldu.. Alışverişe çıktım akşam çok sinirliydim ama. Sinir olarak yan etki yaptı.. Herkese patlıyorum.. 30-32 DEDİM DUYMUYOMUSUN falan yani.. Neyse atlattık ya çok şükür..[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah
Öne çıkan mesajlar