ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Şimdi de PHILIPS DVP 630 modeli Divx playerlar Türkiye pazarına girdi. Hem de VESTEL DVD 4500 DIV-X ULTRA - SLIM isimli Vestel modelinden daha ucuz fiyata. Divx meraklılarına duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Gerçekten uygun bir fiyatı var. Yaz sonunda eve böyle birşey almayı düşünüyorum eğer güzel bir televizyon alabilirsem. Ne diyelim teşekkürler paylaştığın için. :)[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 şu aralar düşünüyodum böyle bir şey.. iyi oldu saolasın..[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 peki vestel gibi her bolgeden dvd oynatabiliyo mu?[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 vestel düşürür belki fiyati rekabet amaciyla[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 vestelde ben hic sorun yasamadim henuz. kobay kullanici olmamakta fayda var diyorum ben.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Phillips de iyi bir markadır pek problem yaratacak bir ürün olacağını sanmıyorum. Fakat tabii Vestel ile karşılaştırıldığında avantaj ve dezavantajları var mı onu da bilemiyorum. Mesela XViD konusu var. Update ihtimali olup olmadığı da önemli. Bir yerlerde bulup denemek de gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 abi bu kadar masrafa ne gerek var anlayabilmiş değilim, sırf tembellik 15 milyona 640x480 çözünürlük verecek TV OUT lu bir ekran kartı, 10 milyona ara kablo, taşıma (terleme / yorulma ! (peh peh)) masrafı da 5 milyon desen 30 milyona al sana divx player, acaba gösterir mi ? bunu destekler mi ? vs. vs. falan demeden izle filmini paşa paşa ... insanları tüketime itiyorlar sadece :), ki zaten adam smith abimiz teeee zamanında ne demiş ? "insanlar kendileri için değil, alabilecekleri için parayı arzu ederler" gelde katılma .=)[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Yapma neter hangi dvd/vcd/divx player'de bu player geçersiz işlem yürüttü ve kapanacak, yatın uyuyun uyarısı alırsın? :-P[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hassand Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 hangi vcd/dvd/divx player i bu kdr rahat guncellersin? hangi vcd/dvd/divx playerin 1 yil sooraki film formatlarini oynaticaana emin olabilirsin tamam bilgisayarda da emin olamassin ama %99 bi software yazilir ve bilgisayar oynatir[signature][hline]My Command is Your Wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Firmware diye birşey duydun mu hiç?[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
othinn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 philips mi?kaliteli dvd ve vcd playerlar kopya cd okumada zorluk çıkarır genelde,philips in pc cd-rom larıda bu problemi bol bol çıkartmıştı bana,dvd player alacaksanız sony den philipsten vazgeçin derim ben,ama divx oynatabilense belki o sorunu aşmışlardır kimbilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 evde bilgisayar yoksa iyi bir çözüm oluyor tabi..[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 => denildiği üzere yepyeni bir formatlar çıkıyor her dakka ogmden sonra bişi daha gelecek bu yakınlarda misal chipte okumuştum geçen ay. firmware bir yere kadar, kaldı ki o firmware'i nasıl şeedecez ? => evde bilgisayar yoksa aynı paraya bilgisayar satılıyor :) gidiniz alınız şöle PII-350, 8MB Ekran kartlı bişi, 100$dan pahalıya gelmez bu ... kur üzerine Win98 yada Linux (tercihen linux ve mplayer) koy televizyonun yanına bak keyfine, yeni codec mi çıktı ? indir bir diskete / cdye, yükle makinaya ... tekrar ediyorum, sırf tüketimdir DIVX-Player, ha param var, batıo sana ne ? derseniz bişi demem elbette :)[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Valla evde bilgiayar olsa da farketmez. Olay sadece Divx değil ki. Cihaz bir dvd player ve divx de oynatabiliyor. Yani esas olay DVD player. Bilgisayarı TV ye bağlayı ne kadar performans almayı düşünüyorsun? İdare edecek kadar. İyi markalar ile dandik markaların farkı nedr? Kalite. Evet dandik markalar kopya CDleri ve Kopya DVDleri daha iyi oynatıyor da zaten kopya seyretmek bile idareten seyretmenin çok ilerisine gidemiyor. Kaliteli ses, kaliteli görüntü almak için daha iyi markalara daha fazla paralar ödemek zorunludur. Phillips ile Vestel' i yanyana koymak ne kadar doğrudur bilmiyorum ama Phillips gibi bir marka Vestel gibi bir markadan 10 milyon dahi olsa ucuza mal satabiliyorsa Türkiyede, Vestel kendinden utanmalıdır. Vestel Plazma TVlerin Sony Plazma TVlerden daha pahalı olmasını da halen anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 televizyonun yaninda bilgisayar kasasi cok hos durmaz, en iyisi ucuzundan bi laptop ve s-video kablosu leziz ama biraz pahali diger seceneklere gore, yinede cogunuzun bilgisayari da zaten ucuz bi laptoptan pahalidir[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Laptop da alsan dunyanın en iyi bilgisayarını da kursan performans alamazsın. 1000 dolar laptopa vereceğine 200 dolarlık bir DVD playerla çok daha iyi performans alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 ben herhangi bi performans sorunu yasamadim ya da farketmedim dvdleri laptopta izlerken[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 İnanılmaz bir performans farkı oluşuyor. Denemediğin sürece yanyana koymadan bilmen mümkün değil. Söz gelimi insanlar kopya CDleri le orjinal baskı Cdler arasındaki farkı da anlamıyorlar ama çok fazla var. Kendin bilgisayarda kaydetsen hatta direk çok iyi marka cihazlarla kaydetsen bile seslerde kayıplar oluşuyor. Biraz hassas bir kulağın varsa bunu farketmen çok kolay. Yoksa da ikisini ardı ardına dinlediğinde hemen farkı anlayabiliyorsun tabii dinlediğin müzik sistemin iyi ise. Sözgelimi iyi marka bir DVD player ile orta dereceli bir CD player arasında müzik cdsi dinlerkenki fark iyi bir sistemde denediğinde inanılmaz fazla. Hangisi iyi diye sormayın tabii ki CD player. Bugün DVD playerların fiyatlarına baktığınızda 70 dolara da DVD player 100 dolara da DVD player olması ya da 2000 dolara bile CD player bulunmasının nedeni özellikler değil tamamen performans farklılıklarıdır. Bugun kalkıp da bir bilgisayar ile bir DVD playerin verdiği performansı almanız mümkün değildir. Kalite ve sesten çok fazla öün vermeniz demektir. Bu divx için çok öenmli olmasa da DVD filmlerde çok farklı olacaktır. Tabii bu söylediklerim kopya CD dinlemekten kulakları paslanmış, Kopya DVD ve Kopya VCD seyretmekten gözleri görmez olmuş detayları yakalayamayan grup için alattığım bir şey değil. Onlar her durumda bu farklılıkları anlayamıyacaklardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 dediğim gibi "benim param var alacam sana ne ?" derseniz bişi diemem elbette ama haldun dormen gibi izlemek yerine 3-4 metre geriden paşa paşa oturup izleyince çok da güzel izleniyor divxler bilgisayardan. ha olay sadece divx deil, dvd de dahilse o zaman olabilecek olan bişi çünkü evet bilgisayardan verim alınmıo pek dvdlerde dvdplayerlara oranla ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar