Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konumuz m.i.t.

Bellephorn

Öne çıkan mesajlar

Ya bak şimdi ben açıklayayım.
MİT= Milli İstihbarat Teşkilatı. Yani burdan da anlaşıldığı üzre milli olmayanlar giremez. Milli olup da girenler ise yine anlaşıldığı üzre istifini bozana kadar baharata bulanırlar ve bundan sonra hep güzel kokarlar. İşte mit budur. İstediğin kadar kas, bundan daha fazlasını sana, baban mitten olsa söylemez. Bilmem anlatabildim mi? Yani kurtlar vadisi sana ne kadar öğretiyosa o kadar dostum. Daha fazlası yasaktır. Yasak olmasa zaten mit mitlikten çıkar. Ya...[signature][hline]Warning! A nuke has been launched!
DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Sosyal ağlarda paylaş

yassak yassak
MIT istihbarat teskılatıdır baska da ogrenılıcek bişeyi yoktur her yerde ajanları vardır bunnar sıradan kişidirler ve aileleri bile bilmez MIT te çalıştıklarını belki babanda MIT ajanıdır ama anca vefatında ogrenırsın bunu onun dışında her şey gızlı cok merak edıyosan yazılmış yuzlerce MIT kıtabı var al bırını oku gereksız yere foruma topıc acma ayrıca arama yapsaydın bu konu hakkında acılmıs yuzlerce topıc oldugunuda gorurdun[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viktor, 31 Mayıs 2004 23:17 tarihinde demiş ki:
aileleri bile bilmez MIT te çalıştıklarını belki babanda MIT ajanıdır
Abartmamak lazim, fazla Kurtlar Vadisi izlememek lazim, vs vs. Cok yakin cevrece bilinir ama onun disinda soylenmez boyle seyler, meslek soruldugunda (bkz. 2-3 mesaj yukarisi) denir.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

geçen gün rumsfeldle yemekteyiz... corç aradı... bisikletten düşmüş bileğini incitmiş de onu söylüyo. iki üç gün baksana yerime dedi... ben de yok be corçum dedim... şimdi amerikaya kim gidecek... air force 1 i yollayayım dedi.... boşver şimdi evde aile bekler dedim...[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Bay Pipo yu okudum hayran kaldım adamı araştırdım buldum tanıştım. Bi kızı var baya büyük. Adam gözlüklü yaşlı yüzünde 3-4 tane küçük ben var yüzü yuvarlak çok az şişman tatlı bir amca işte :)[signature][hline]
Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki:
Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...