Bellephorn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 milli istibarat teşkilatı... herkezin bildiği ama aslında hiç bilmediği bu teşkilat nedir nasıl çalışır nasıl üye alır neler yapar ben çok merak ediyorum şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 www.mit.gov.tr[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! "insan bazen, masanın üzerinde duran çakmağı göremeyyo" hilmi teke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bellephorn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 alla alla millet tırsıyo mu yoksa ciddiye bile mi almıyo anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bellephorn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 ya bende girdim okudum ordaki herşeyi onların dışında bişey bilen yakınlarından uzak akrabalarından eski mit çalışanı olan yada bu konuda bişeyler duyan anlatacak kimse yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Bu tür konular gizli ve saklıdır. o nedenle bilgisi olan adam birşey konuşmak istemez bu konuda zaten. Bilmeyenlerde zırvalar durur, filmlerden gördüğü kadarı ile.. Bak işte Kurtlar Vadisinde %1 kadar benzeri şeyler varmış sanırım; otur izle merak ediyorsan.. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Sen adres ver ben seni aldırıyım arkadaşlar açıklasın bizzat.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorteZ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Adresi bulamiyormu açıklama yapabilitesi olan arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Ya bak şimdi ben açıklayayım. MİT= Milli İstihbarat Teşkilatı. Yani burdan da anlaşıldığı üzre milli olmayanlar giremez. Milli olup da girenler ise yine anlaşıldığı üzre istifini bozana kadar baharata bulanırlar ve bundan sonra hep güzel kokarlar. İşte mit budur. İstediğin kadar kas, bundan daha fazlasını sana, baban mitten olsa söylemez. Bilmem anlatabildim mi? Yani kurtlar vadisi sana ne kadar öğretiyosa o kadar dostum. Daha fazlası yasaktır. Yasak olmasa zaten mit mitlikten çıkar. Ya...[signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 . [Bu mesaj Recall06 tarafından 31 Mayıs 2004 23:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Mit calisanlarina 'ne is yapiyorsunuz' sorusu soruldugunda 'mustesar' veya 'konsolos' dediklerini biliyorum bir tek, buyuk dayim eski Mit bolge muduru, bugune kadar tek anlattigi bu :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 bilinmeyenlere meraklı bi milletiz güzel ne ala fakat istihbarat teşkilatı biraz da gizli ollsun izin verin de.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 yassak yassak MIT istihbarat teskılatıdır baska da ogrenılıcek bişeyi yoktur her yerde ajanları vardır bunnar sıradan kişidirler ve aileleri bile bilmez MIT te çalıştıklarını belki babanda MIT ajanıdır ama anca vefatında ogrenırsın bunu onun dışında her şey gızlı cok merak edıyosan yazılmış yuzlerce MIT kıtabı var al bırını oku gereksız yere foruma topıc acma ayrıca arama yapsaydın bu konu hakkında acılmıs yuzlerce topıc oldugunuda gorurdun[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 said: Viktor, 31 Mayıs 2004 23:17 tarihinde demiş ki: aileleri bile bilmez MIT te çalıştıklarını belki babanda MIT ajanıdırAbartmamak lazim, fazla Kurtlar Vadisi izlememek lazim, vs vs. Cok yakin cevrece bilinir ama onun disinda soylenmez boyle seyler, meslek soruldugunda (bkz. 2-3 mesaj yukarisi) denir.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 meslek sorulduğunda memurum ya da öğretmenim diyenler de var yanılmıyorsam[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 ztn meslegin ne die soruldugunda ''mitteyim abi napim işte'' die cevap versende inanmazlar ehe[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 said: Estel_Anorien, 31 Mayıs 2004 23:16 tarihinde demiş ki: bilinmeyenlere meraklı bi milletiz güzel ne ala fakat istihbarat teşkilatı biraz da gizli ollsun izin verin de. Merak tüm insanoğlunda var sırf biz meraklı bir millet değiliz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Mit in kurucusunu tanıyorum.[signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Tabi ben de zaten kofi annanın kankasıyım.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Pff yemin mi edeyim illa?[signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 aa estel sende mi :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 yemin etmek yerine mantıklı bi açıklama yapabilirsin ? :) ha ben de tanıyorum da ondan şeyettim.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 geçen gün rumsfeldle yemekteyiz... corç aradı... bisikletten düşmüş bileğini incitmiş de onu söylüyo. iki üç gün baksana yerime dedi... ben de yok be corçum dedim... şimdi amerikaya kim gidecek... air force 1 i yollayayım dedi.... boşver şimdi evde aile bekler dedim...[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Ben Bay Pipo yu okudum hayran kaldım adamı araştırdım buldum tanıştım. Bi kızı var baya büyük. Adam gözlüklü yaşlı yüzünde 3-4 tane küçük ben var yüzü yuvarlak çok az şişman tatlı bir amca işte :)[signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napoleon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Bir de adamın adını söylesen...[signature][hline]Şüphenin olduğu yerde özgürlük vardır. Yalnızca cahiller kazanmak için savaşırlar, bilge olanlar savaşmadan kazanırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 höher. o mu kurmuş ki miti peh.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar