roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 ahahah bi ben patlıyorum o zaman. hadin iyi geceler, kaçtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 aquila said: yarin ki sinava bu saatte ne zaman calisicam diyosan zaten okulu birak. ben ilk dönem çoğu dersimi sadece vapurda çalışarak geçtim. hiçbirşeyimkansızdeğildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 aquila said: sosyoloji dedi adam, hey allam. sosyoloji. ne kadar basit di mi. sosyoloji, 2 saniyede çıktı lan ağızdan. aa çok basitmiş. :P BEKARA KARI BOŞAMAK KOLAY BEYLER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 AHANDA KARI DEDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 tayyipin cümleleri bunlar. konu dışına taşınmalı topiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar