Chewy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Selam şimdi yeni bir şey öğrendim arkadaştan sormak istedim sizlere.Şimdi 2 sene öncesinde canadaya amcamın yanına gittim.Orda 2. el oto aldı kendisi bana ve araba orda ben burda :).Arabayı buraya getirebiliyormuşum gümrükten 6 aylık bir belge imzalıyarak.6 ayda bir araba gümrükten geçme zorunluluğu olarak.Böyle bir şey varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Doğrudur. 6 ayda bir gümrüğe gitmen gerekecek. o da doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 baya masraflı yalnız. sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 simdi ankarada yaşıyorum burda edirneye gidip gümrüğe girsem oluyor yani? 1000 dolar kargo ücreti var fln dedide eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 daha doğru ve daha hızlı cevaplar için patinaj'a taşıyorum.. patinaj.. paramecium yönetiminde her akşam aynı saattte pati'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Bildigim kadariyla tuzuk degisti bu konudaki, aracin alindigi ulkenin gumrugune girmen gerekiyor. yani oyle yunanistana bulgaristana girdi cikti olmuyor eskisi gibi ama daha detayli bilen birinin cevabini beklemek akillica olur tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 arabayi kanadadan aldiysan kanada gumrugune girip cikman lazim yunanistan bulgaristn olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Selam, Sanki masraf 1000$'ı geçecek gibi :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Aynisi ben yapicaktim, arabadan daha masrafli hale geldi. 1. modeline ve uretim yilina gore gumruk bedeli var 2. bide luks yada koleksiyonluk gibi biseyler var anladigim sekilde soyle oluyor, hani x5 in filan varsa daha fazla vergi oduyosun ya, aynen oyle arabaya bagli olarak degisiyor.Kaldiki shipping 1000dolardan cok daha fazlaya patlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 :) 1000$'a gelmez o buraya. 2500$ flndır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Bende 2.500$ diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 millet niye okumuyo yazilanlari 2500 e getirsen bile 6 ay sonra kanadaya yollaman lazim aleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 + olarak arabayı 6ay bitiminde sinirdan gecirip tekrar sokma gibi bi durum yok 6 ay burda kalırsa (max 6ay kalabilir ztn) 6 ay da tekrar orda kalmali... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Okuyoruz yazılanı. 6 ayda bir Kanadaya gitme derdi olmasa bile 1000 dolara getirmek zaten mümkün değil. veya 2500 dolara getirsen dahi 6 ayda bir Kanada'ya gitme derdi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 mazda 3 arabada yaa.Moralimi bozdu :S keske her gümrüge girebilseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Seyde yapabilirsin aslinda; aileden, yada cevrenden birinin sirketi varsa ticari araba yada sirket arabasi diye getirebilirsin ama olabilirliginden pek emin degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 var :) Bunun hakkında bilgisi olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 2009 R8 getirebilirsek eger lux vergisi denildiginde bir r8 daha mi odemek zorundayiz nasil oluyor bu ish ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 soyle dusunun. distributorden daha hesapli olsaydi, sokaktaki simitci bile getirirdi, bir kac ozel ithalat belgeli galeri yerine herkes getirir satardi. astarindan pahaliya gelecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 can adası neresi lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 said: arabayi kanadadan aldiysan kanada gumrugune girip cikman lazim kanada gümrüğünü türkiyeye getirirsin. uçak paralarını ver, 2 tane memur gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Kesin mühür parası ister bu memurlar belgeleri onaylamadan önce :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar