Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu koydugum item vs neden gitmekte....

tim_bladecutter

Öne çıkan mesajlar

Lol zuha diyicem ama herkes anasının karnında örenmedi diyicem neyse söliyim bari doru düzgün diyicem tabii bunların hepsini içimden diyicem anlatayım bak şöle...

Axis kullanıyorsan items sekmesinde aşağıda Lock Down şeyciğine tick atarsan itemların kaybolmaz static eklenir axis kullanmıyorsan elle yapıyorsan .add i_throne yerine .static i_throne yaparsan gene yere kitli olarak çıkar throneun...

hade baştan diz hepsini şimdi kolay gele[signature][hline]Right Foot Lets Stop
Left Foot Lets Stop
Freeze
Everybody Clap Your Hands
Reverse Everybody Clap Your Hands
[ img ]http://adorocinema.cidadeinternet.com.br/personalidades/atores/liv-tyler/liv-tyler02.jpg[ /img ]
Sosyal ağlarda paylaş

tabi muhakkak arkadaş hepsinde .info attr 010 yapıcak...Cık cık cık hadi onu geç .set attr 010 yapar allahım yarabbim onu da geç sen .static koy bakma onlara[signature][hline]Right Foot Lets Stop
Left Foot Lets Stop
Freeze
Everybody Clap Your Hands
Reverse Everybody Clap Your Hands
[ img ]http://adorocinema.cidadeinternet.com.br/personalidades/atores/liv-tyler/liv-tyler02.jpg[ /img ]
Sosyal ağlarda paylaş

itemi eklerken .static i_itemadi seklinde ekleyebilirsin, itemleri ekledikten sonra teker teker .xattr 010 veya .set attr 010 yapabilirsin, .xattr attr_move_never veya .set attr attr_move_never yapabilirsin, infosuna girip saatlerce tum itemlerin attribute'unu 010 yapabilirsin, veyahut .nuke attr 010 yaparak tum sector'u bir defada halledebilirsin, senin secimin.[signature][hline]'crimson legend'
Bütün dünya izler durur,
Afet-i azam bekler durur,
Hedefini al, piyasani al, her şeyi al..
Sosyal ağlarda paylaş

ben zbl scpsi kullanmiyom kendim yazmaya çalışıyorum ama sphere.ini de ufak birkac hata yapmışım hep staff charla girdim.
Player charla bir girdim at ile kapalı alana girilmiyo.
dungeonda zarar verici buyu atilmiyo.
ben worldu yeniden kurucam herhalde o kadar sehir duzeni felan gidicek ama itemleri .xattr 0 la duzeltene kadar 1 ay gidecegine eminimm.
Neyse genede yardimlariniz için saolun.
*Yeni bir World kurmak için kolları SIVAR*

[mesajin 8 kati imza: suxxor. -bag]

[Bu mesaj Baggio tarafından 02 Haziran 2004 18:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...