tim_bladecutter Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Arkadaşlar 1 saat boyunca item koyuyorum savae alınıyo itemler gidiyo ilkinde olmasa 2.de gidiyo ne yapıcaz? [mesajin 8 kati imza: suxxor. -bag] [Bu mesaj Baggio tarafından 02 Haziran 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LadyArwen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Lol zuha diyicem ama herkes anasının karnında örenmedi diyicem neyse söliyim bari doru düzgün diyicem tabii bunların hepsini içimden diyicem anlatayım bak şöle... Axis kullanıyorsan items sekmesinde aşağıda Lock Down şeyciğine tick atarsan itemların kaybolmaz static eklenir axis kullanmıyorsan elle yapıyorsan .add i_throne yerine .static i_throne yaparsan gene yere kitli olarak çıkar throneun... hade baştan diz hepsini şimdi kolay gele[signature][hline]Right Foot Lets Stop Left Foot Lets Stop Freeze Everybody Clap Your Hands Reverse Everybody Clap Your Hands [ img ]http://adorocinema.cidadeinternet.com.br/personalidades/atores/liv-tyler/liv-tyler02.jpg[ /img ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 info sundan attr yi 010 yaparsan static olurlar[signature][hline]Worldbuilder Roanoke Quaxis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LadyArwen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 tabi muhakkak arkadaş hepsinde .info attr 010 yapıcak...Cık cık cık hadi onu geç .set attr 010 yapar allahım yarabbim onu da geç sen .static koy bakma onlara[signature][hline]Right Foot Lets Stop Left Foot Lets Stop Freeze Everybody Clap Your Hands Reverse Everybody Clap Your Hands [ img ]http://adorocinema.cidadeinternet.com.br/personalidades/atores/liv-tyler/liv-tyler02.jpg[ /img ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 itemi eklerken .static i_itemadi seklinde ekleyebilirsin, itemleri ekledikten sonra teker teker .xattr 010 veya .set attr 010 yapabilirsin, .xattr attr_move_never veya .set attr attr_move_never yapabilirsin, infosuna girip saatlerce tum itemlerin attribute'unu 010 yapabilirsin, veyahut .nuke attr 010 yaparak tum sector'u bir defada halledebilirsin, senin secimin.[signature][hline]'crimson legend' Bütün dünya izler durur, Afet-i azam bekler durur, Hedefini al, piyasani al, her şeyi al.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Zbl scriptleri kullanıyosan .lock diyebilirsin.[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 save alma olsun bitsin ya ne kasıon :)[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 .xattr 0 derseniz kaybolmaz muhtemelen, decay flagini aldiginiz icin. Static yaparsaniz kaybolmaz ama playerlar da yerinden oynatamaz.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tim_bladecutter Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 ben zbl scpsi kullanmiyom kendim yazmaya çalışıyorum ama sphere.ini de ufak birkac hata yapmışım hep staff charla girdim. Player charla bir girdim at ile kapalı alana girilmiyo. dungeonda zarar verici buyu atilmiyo. ben worldu yeniden kurucam herhalde o kadar sehir duzeni felan gidicek ama itemleri .xattr 0 la duzeltene kadar 1 ay gidecegine eminimm. Neyse genede yardimlariniz için saolun. *Yeni bir World kurmak için kolları SIVAR* [mesajin 8 kati imza: suxxor. -bag] [Bu mesaj Baggio tarafından 02 Haziran 2004 18:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 .nuke attr 0 deyip bulundugun ekranin iki kosesini secmeyi denesen?[signature][hline]'crimson legend' Bütün dünya izler durur, Afet-i azam bekler durur, Hedefini al, piyasani al, her şeyi al.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar