mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 bi süre önce laptopumun kulaklık girişi bozulmustu bugun yazıcıoglundan şu aleti aldım plug&play gorunuyo ama taktıgımda soyle bişey oluyo sitesinden driverı varmıs onu indirdim ama onu da kurarken şöyle bişey oluyo aygıt yöneticisinde ise bilinmeyen aygıt olarak görünüyoŞöyle bir site buldum ama burdaki driver linkleri de çalısmıyo eger çalısmazsa iade et dedi adam bugun halledemezsem sorunu yarın iade edicem aleti edit: Vista SP2 32bit var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Vista'da çalışmıyor işte, iade et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 son bir up sabaha bakıcam ona göre çıkarken yanıma alıp iade edicem aleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 bugun gittim onun yerine bana s-linkin bi aletini verdiler taktım ve çok güzel çalısıyo simdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar