Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Küresel Bilgi Teknolojileri Raporu 2008-2009

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
World Economic Forum'un her sene, bir çok ülke üzerinde yaptığı bir araştırma bu. Bu sene 134 ülkeyi dahil etmişler, Türkiye toplamda 61. olmuş. (Bundan önceki iki seneye baktığımızda, tutarlı bir düşüş görünüyor)

Haberi fazlamesai'den aldım.

Şurası da doğrudan WEF sayfası.

Çok detaylı incelemedim ama Türkiye'nin istatistiklerine baktım biraz.. Misal spesifik konularda genel ortalamamız 50. ile 100. olmak arasında dolaşırken iki şeyde dünya 3.sü ve 4.süyüz! Vauuv! Ev telefon fiyatları ve iş yeri telefon fiyatları..

Neyse isterseniz inceleyin işte.
Mesaj tarihi:
oo güzelmiş okurum sınavlardan sonra da onlar kim ki bizi değerlendirecekler? asdasd
ya bizim ülkede devlet garip bir ekonomi politikası uyguluyor. normalde vergilerin olabildiğince düşürülmesi gerekir bizde sürekli artıyor. petrole fln deli gibi para ödüyoruz. oysa vergileri kıssalar maliyetler ucuzlayacak şirketler daha fazla kar elde edecek daha fazla vergi verecek... özel uçak alacağına bir kaç tane orta ölçekli işletme kur. her şeyi özelleştiriyorsun kar edecek yeni işletmeler kurda ileride onlarıda satarsın problem değil. özel sektör yeterli işe alım yapmıyorsa bir şekilde sen yap. öğrenci halimizle biz düşünüyoruzda bu hükümet nasıl düşünemiyor şunları... biliyorlardırda işte kısa vadeli iş yapıyorlar. şöyle önümüzdeki 50 yılda ne yapalım diye bir plan program yok gibi.
  • Yeni Oluştur...