frenziedosman Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Öncelikle büyük acı içindeyiz. MMORPG oyunlarından biri olan UO dünyasının , genelinin (ilk nesiller özellikle) tanıdığı Elcapone veya Elturco'lardan Fırat Şahin abimizi 24.05.2009 tarihinde yaşamış olduğu trafik kazasında kaybettik. Özellikle Nebula ve Darkvenue Serverlerinde uzunca yıllar Jandarma Asayiş ve Babalar Cortlamaz guild'lerinin Lideri olan Fırat abimizin mekanı cennet olsun. Tanıyanlarına ve ailesine Başsağlığı dileriz. (adın internet cafe dostları) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 yuh inanamadım.Allah rahmet eylesin.az zaman geçirmemiştik.gerçekten üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Gittigi yerde huzur bulsun, sevenlerinin basi sagolsun. Sahsen tanimasamda az ganklememisti beni rahmetli arkadaslariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Nickler yabancı değil. Nebula'da falan kesmişimdir belki. Wow'da da asayişe girdiydim bir ara, oradan da tanıyor olabilirim. Oyun moyun ama bir şeyler paylaşıyoz işte. İnsan bir garip oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 İyi bir insandı, az at koşturmadık guilg guild e, mekanı cennet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frenziedosman Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Ankara'da olupta gelmek isteyen olur ise Cenazesi Öğle namazını takıben Karşıyaka Mezarlığından kaldırılacak. Ordaki en büyük camide olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frenziedosman Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Ankara'da olupta gelmek isteyen olur ise Cenazesi Öğle namazını takıben Karşıyaka Mezarlığından kaldırılacak. Ordaki en büyük camide olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Huzur içinde yatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Başınız sağolsun nebuladan hatırlıyorum bende. Kaç yaşındaydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 her ik uo serverında da bulunmuştum şahsını tanımasamda oyunu güzelleştiren insanlardandı allah rahmet eylesin sevenlerinin ve yakınlarının başı sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 GM oldugum zaman az bakmadim pagelerine. Ailesinin ve arkadaslarinin basi sagolsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 jandarma asayis guildini hatirladim bende, allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Allah rahmet eylesin,huzur içinde yatsın.Wow'daki ilk guildim Jandarma Asayiş'ti.Çok güzel vakit geçirmiştim.Sanıyorum hayatını kaybeden abimiz 'Sarsar',değil mi? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 nbl north'ta jandarma asayiştim ben de bi ara elcapone düzgün adamdı, çok üzüldüm ya allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weQ Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Başımız sağolsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 NBL da maitresteyken sürekli basardık adalarını çok seviyeli bir insandı çok güzel savaşlarımız olmuştu. gerçekte de tanımak isteyeceğim insanlardan biriydi. Allah rahmet eylesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 =( başınız sağolsun. Kendisini şahsen tanımıyordum ama oyunda az savaşmadık birbirimizle =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 nası yaaa :( ciddimisiniz jandarma asaişte birlikte çok savaştık be yaa onlarla offf offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frenziedosman Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Allah rahmet eylesin ya.tanımıyodum ama nanımı çok duymuştum=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frenziedosman Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 yaşı 39 du..UOdaki namı elcapone idi. wow da oynuyodu.alliance açmıştı ilk charını.Wowdaki nicki de sarsar idi. Zaten uodaki Sarsar ve Elcapone ikiz kardeşler. Öğlen Defnettik karşıyakaya abimizi. Şahsen Fırat abimizi çok yakından tanıyan bir insan olarak , hayatımın en kötü gününü geçirdim. Ayrıca Herkese çok teşekkür ederiz.Tanıyan tanımayan , baş sağlığında bulunan arkadaşlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Ohaa. Tanıyodum ben adamı yaa. Darkvenue de az savaşmamıştık. Allah rahmet eylesin. EviL ailesi / Darkvenue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Herkesin başış saolsun. iki serverdan da tanıyorum fırat beyi ve inanamıyorum hala şoktayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 vay be. alt tarafı bir oyun ama insan böyle tuhaf oluyor kendini kötü hissediyor.aynı serverda çoğu kez takılmışımdır. mekanı cennet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar