MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Hiç bi halta yaramıyo. Sadece SMS le iphone hacklemenin önüne geçmek için. O da 1 aydır var olan bi problem. Adamların hızlı çözümü 1 ay... O diil şu 3.0 ın ısınma problemini de çözselermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 isinma problemi degilde gelen aramalari surekli gosterse yeter, kafasina gore gostermesin yani raziyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 oyle deme, lazım oluyo arada, cevap vermedıgım aramalar ıcın bahane olarak kullanıyorum onu ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 eylülde 3.1 gelcek.şarj sorunu, ısınma sorunu giderilcek diyorlar. ek olarak telefon titrerken iconlarda titreyecek ekrandaki. daha vardır bir kaç şey ama henuz onlar hakkında pek bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 ıvır zıvır şeyler ekliceklerine en azından karşıdan gelen görüntüyü gösterebilsin telefon. napim ikonlar titricekse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 //yasal olmadığına göre buraya da koymuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 basarili bir app h ttp://www.youtube.com/watch?v=-j-DGrWry6k&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 iphone 3g s modeli vodafone tarafindan 28 agustos'da turkiye'ye sunulacakmis. turkcell tarafindan bu iphone modeli hakkinda bir aciklama yapilmadi. umarim vodafone bu sefer iphone 3g'de hazirlamis oldugu paketler yerine turkcell'e benzer daha uygun fiyatli ve biraz daha zengin icerikli paketler hazirlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Yukarda bir yönteme link veren bir sitenin linki vermiştim sadece ama mesajda neden bahsettiğimi belirtiyim sonuçta jb ten bahsedebiliyoruz topicde en azından isteyen google da bulur anında. At&t henüz tethering olayına izin vermedi türkiyenin aksine bu yazın sonunda gelicekmiş ama ücretli olabilirmiş. Gene de şuan jbsiz hayli basit bir yöntemle ve de ücretsiz olarak tethering yapılabiliyor. Ben denemedim, muhtemelen bir sonraki update ile engellenir bu durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 yurtdışından getirtsek bunu, garanti olayı nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 sordum 1700 ytl istediler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 afedersin oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 abi 3g geldi havası kalmadı herkez zırtapoz telefonunda görüntlü konuşuyo.. girip youtube dan falan istediğimiz şeyi izlemesek ezecekler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 3.0.1 geldi demin farkettim. 3.0 da kasan oyunlar artık kasmıyor telefon sanki hafif hızlandı. Bilmiyorum daha iyi gibi oldu sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 amerikadan getirttigim iphone u (1 yıl filan oluyo) 3.0.1 e nasıl up lıyabilirim? su an 1.1.3 var üstünde ve pasaporta kayıtlı degil sadece bi hedeler yaptılar zamanında ve sakın uplama dediler 2g alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 3.0.1de 3.0'a göre bir tek SMS hack açığı kapatıldı. Dolayısıyla belki telefonun kapatılıp açılması, belki de firmware'in yeniden yüklenmesi vs biraz hızlandırmış olabilir. Ya da psikolojiktir :) mulgear, IMEI numarasını değiştirmişler herhalde, yoksa kullanamazsın. Update edersen bozulabilir o. Pasaporta işleme imkanın yoksa, böyle kalacak herhalde. Ya da oluyorsa update ettirip, tekrar IMEI değiştirteceksin. Ama şu da bir gerçek ki iphone'un özelliklerini %10 oranında falan kullanıyorsun şu anda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 sizdede oluyomu bilmiyorum telefonu 3.0 a yükselttiğimden beri gece 11 le 1 arası mesaj atmıyo yani sonuna kadar gidiyo gıdım kala turuyo soft reset atmak gerekiyo telefona. bide uzun mesajları göndermiyo. sizdede varmı bu sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 mulgear6 said: amerikadan getirttigim iphone u (1 yıl filan oluyo) 3.0.1 e nasıl up lıyabilirim? su an 1.1.3 var üstünde ve pasaporta kayıtlı degil sadece bi hedeler yaptılar zamanında ve sakın uplama dediler 2g alet bende amerikadan aldim ilk cikdiginda 2g benimkide , ben dha yukseltmedim 2.0 benimki ama arkadas yapti cok memnun degil 3.0 dan ama internette cok iyi anlatan yerler var yazman yeterli. pasaport olayina gelince operatorun neyse pasaportunla git 5 tlye kayit ediolar yada fake ime numarasi kullanican ama oda sakat. kayit ettir sonra upla gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 yakın zamanda yurtdışına çıkışı yoksa kaydettiremez ki işte. ayrıca 3.0'dan memnum olmayan görmedim ben. hani gerek yoktu diyen çıkabilir belki ama bi dezavantajı yokki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 fake imei degil gorunen ve arkadaki imeiler aynı bi yere gittim adam 2 saatte 30 liraya yaparım dedi donanımhabere bakındım geçen biraz da sakat gibime geldi paşa paşa versem mi 30 lira acaba oraya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Hangi servis saglayıcıyı kullanıyorsan git onlarla konus tam ogren sorunun cozumunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 son konuşma akışından bağımsız olarak; iphone'da multitask yok derken neyi kast ediyor insanlar? Aynı anda müzik dinlerken, meseaj yazıp msn açıp internette gezinme imkanı mı yok yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 aynen öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 öh dedim o zaman. jb yapılsa bile mi çaresi yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 jbde caresi var, backgrounder diye bir uygulamayla jbsiz nasil oluyor ek bilgi olarak yazayim, muzik her zaman arkada olabiliyor. Mesaj/mail filan zaten kaldigin yerden devam ediyor. IM konusu sorunlu, notification olayi var da, yine de tatsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar