Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyon Beşiktaş, inanmıyorsan gir bak

Llama

Öne çıkan mesajlar

Peki oldu ya Sivasspor gruplara kalırsa ne diyeceksiniz.
Birde ilk 6 da kimseyi yenemeden alınan bir şampiyonluğu ne kadar büyüttünüz yahu.O da son yılların en düşük puanıyla.
Şunu anlayın Beşiktaş iyi olduğu için şampiyon olmadı Galatasaray ve Fenerbahçe kötü olduğu için şampiyon olabildi.
O yüzden seneye Galatasaray ve Fenerbahçe biraz daha iyi olursa şampiyonluğu rüyada bile göremezsiniz.Ha derseniz ki senin fikrin hayır eli yüzü düzgün her spor yazarı bunu söylüyor zaten beşiktaşı Galatasaray-Fenerbahçe şampiyon yaptı diye.
Kendinizi kandırmaya devam edin Beşiktaş'ın şuanki kadrosu gerçekten kötü ve bir 8 daha yerlerse şaşırmam.
Tebrik ettik şampiyon oldunuz da yani 10 yılda bir olan bi olay nasıl bu kadar kaldırıyor biyerleri anlamak mümkün değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Avutma çabaları bunlar, anadolu takımları azıcık başarılı olunca biz bu sene rezalettik üsttekiler anca öyle başarılı oldu modeli. Seneye bu puana yakın şampiyon olursanız obareyy 18. şampiyonluk hep hüp diye gezersiniz nedense bu işler hep böyle oluyor.

Siz 2 büyük 4-5. liği paylaşadurun, biz şampiyon olmaya devam edelim, nede olsa illa birileri ikram ediyor değil mi? hahaha
Sosyal ağlarda paylaş

raistftw said:

Çamur atma çabası falan yok =) kaç puanla şampiyon olduğunuza bakarsan sonrada önceki yılların şampiyonlarının kaçar puan aldığına bakarsan zaten anlarsın neyin ne olduğunu.
Ama at gözlükleriyle bakınca insan farklı görüyor tabi.

evet en düşük puanla şampiyon olan takım fb.

bu sezon 6. olan takım en çok puan almış 6. takım oldu.
10. ile 16. arasında ne kadar fark var bi bakın.
ligde bu kadar çekişme olmuş mu?

bunun sorumlusu fb gs kötü diye değil, bizim sorunumuz mu o?
var mı avrupa liglerinde ilk yarıyı 6. bitirip, sezon sonu şampiyon olan? evet var o da bjk.

öncelikle tebrik etmesini biliceksiniz. seneye siz olun sizi tebrik edelim.

dır dır dır konuşuyosunuz durmadan ya. neymiş arkadaş bu kabullenememe.

ilk 6 yı yenememiş bilmem ne... sonunda şampiyon oldu mu oldu?

ligin alt yarısına yenilen diyen biz miydik fenere?
kocaelinden 5 yiyin diyen biz miydik gs ye?

hee fenere de 4 atıp kupayı aldık.
gs yi de yenip şampiyonluğu garantiledik.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz.Beşiktaş iyi değil. Avrupada da başarı gelmez bu kadroyla bu benim fikrim. Ve beşiktaş iyi olduğu için kazanmadı. galatasaray ile fenerbahçe iyi olmadığı için şampiyon oldu bu kadar. 100. yılda iyi olduğu için kazanmıştı ne alaka 100. yılla şimdi...
ligin üst sıralarıyla 10 maç yapıyorsun sadece birinden galip gelebiliyorsun o da hani çarpa çarpa giren 2 golle.
Ondan sonra diyorsun yok çekememezlik vs. Ne alakası var ben zaten takımım kötü o yüzden beşiktaş şampiyon olabildi diyorum.
Galatasaray iyiydi kaybetti gibi bi iddiam mı var ?
Fenerbahçe iyiydi de kaybetti gibi bi iddia mı var?
burda abuk subuk hakem cart curt diye de zırlamıyorum ki hani tarihe geçicek kırmızı kartlar mevcut^^
Aldığın puan belli galatasaray'ın fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışından neden uzak kaldığı belli.Sen hala farklı şeyler yazıyorsun.

Penaltı muhabbeti dönmüş ligde en çok penaltıyı hacettepe kullanmış kesin şike var ^^
Sosyal ağlarda paylaş

valla beşiktaşa bu sene için diyecek birşey yokki.nie bu kadar uzamış konu.şikesiz şaibesiz temiz şampiyonluk

fortisi saymıyorum finalde fenerle oynadılar :).ztn son dönemlerde beşiktaşın kupasıydı o.

önümüzdeki seneler nasılsa fb-gs arasında geçeceği için bırakalım doya doya kutlasınlar :)

bu şampiyonluk demirörenin ömrünü uzattı.ağlamalı seneler çok yakın :)

mustafa denizli gider.birileri gelir.sinan engin yine bacadan ordan burdan takıma girer.kör gordonlar gelir

o yuzden anı yaşasınlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

Evet gerçekten çok kötüsünüz bunu kabul ediyoruz ama kötünün iyisi sampiyon oluyor ligde malesef. O örneği de şampiyonlar ligi için verdim. Galatasarayin 77 fenerbahcenin 51 puan alip 85 puanla besiktasin sampiyon oldugu yilda sanki avrupada cok matah bir is yapmışız gibi. Olmayinca olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

fenerbahçenin kadrosu şampiyonlar ligi için yeterliydi de ne oldu?

türkiye şartlarında şampiyonlar ligi standartında takım kurma imkanı maalesef yok. altyapımız ve futbol eğitimimiz bu kadar düşük seviyedeyken. ancak mücizevi uefa şampiyonlukları , mucizevi şampiyonlar ligi çeyrek finalleri ve tarihteki en kötü dünya kupasındaki 3.lüklerle övünürüz.

bitch , çok da sinirlenmemek lazım ayrıca rakiplerin bu tip mesajlarına.. 20 sene sonra kimse ilk 6yı yenemediler bilmemne diye hatırlamıycak , şampiyonun ismini hatırlıycaklar.

bu arada denmiş bundan sonra yine fener-gs arasında geçer diye , "lütfen" diyorum sadece..
Sosyal ağlarda paylaş

Uefa şampiyonluğu mucizevi olabilir ama şans değildi.
O zamanda bilmiyorum maçları izliyecek yaştamıydınız ama maçın karşısına geçer gururla desteklerdin takımını ezilmezdi çünkü karşındaki milan'da olsa Juventus'da olsa dişediş top oynardı galatasaray sonunda da kupa geldi zaten.
Bugünse hiçbir takımda göremiyorum ben o havayı türk takımları içinde.Galatasaray için dedik uefada final falan ama yine de her maç diken üstündeydik.Fenerbahçe çeyrek final oynadı ama ha yedik ha yiyicez diyerek. vs bunlar farklı. O dönem bi jenerasyon yakalandı akdeniz olimpiyatları vs muhabbetine iyide yabancılar geldi gelen yabancılar oynadı ellerinden geleni yaptı sonunda da başarı geldi.
Şimdiyse takımlarımızın ekonomik güçleri çok daha fazla o döneme göre neden başarı gelmesin neden bu kadar bu kabullenmişlik.
Ayrıca birinin şampiyon olması için diğerlerinin kötü olmasına gerek yok daha iyi olursan da şampiyon olursun.Kötünün iyisiydi bu sene beşiktaş ama o kadar yani aldatmasın diyorum. Ben beşiktaş haketmediği bi şampiyonluk aldı demiyorum ki neden bu kadar alındınız anlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

2006 - 2007
1.FENERBAHÇE 34 20 10 4 65 31 34 70
2.BEŞİKTAŞ A.Ş. 34 18 7 9 43 32 11 61
3.GALATASARAY A.Ş. 34 15 11 8 58 37 21 56

2007 - 2008

1.GALATASARAY A.Ş. 34 24 7 3 64 23 41 79
2.FENERBAHÇE 34 22 7 5 72 37 35 73
3.BEŞİKTAŞ A.Ş. 34 23 4 7 58 32 26 73

2008 - 2009

1.BEŞİKTAŞ A.Ş. 34 21 8 5 60 30 30 71
2.SİVASSPOR 34 19 9 6 54 28 26 66
3.TRABZONSPOR A.Ş. 34 19 8 7 54 34 20 65

Besiktas stabil gidiyor sayilir, sorun digerlerinde :P
Sosyal ağlarda paylaş

o bu değilde şimdiye kadar izledim en kötü sezondu.ilk yarıda baya bir çekişme vardı eskişehirspor,gaziantepspor ve ankaraspor baya iyiydiler ama 2. yarıda küme düşmekten zor kurtardılar.gs ve fb desen 2 sini birlikte ilk kez bukadar kötü gördüm bu sezon.bjk ilk yarı kötüydü ama 2. yarıda çok iyi oynadılar ve bence sivastan daha çok hakettiler şampiyonluğu.ama şu "uefa nız şanstı 4 yıllık şampiyonluklarınız şantı" gibi laflarınız çok can sıkıcı şansımız yaver gitmişiz almışız işte gidin sizde alın okadar kolaysa?

şl konusundada beşiktaşlılarda biliyordur zaten kadrolarının yeterli olmadığını ama 1-2 transferle sağlam bir kadro kurabilirler.

1 sezon daha bitti artık yazın fanatik fotomaç okuyup yıldız oyuncuların hayallerini kurarız.
Sosyal ağlarda paylaş

raistftw said:

Uefa şampiyonluğu mucizevi olabilir ama şans değildi.
O zamanda bilmiyorum maçları izliyecek yaştamıydınız ama maçın karşısına geçer gururla desteklerdin takımını ezilmezdi çünkü karşındaki milan'da olsa Juventus'da olsa dişediş top oynardı galatasaray sonunda da kupa geldi zaten.
Bugünse hiçbir takımda göremiyorum ben o havayı türk takımları içinde.Galatasaray için dedik uefada final falan ama yine de her maç diken üstündeydik.Fenerbahçe çeyrek final oynadı ama ha yedik ha yiyicez diyerek. vs bunlar farklı. O dönem bi jenerasyon yakalandı akdeniz olimpiyatları vs muhabbetine iyide yabancılar geldi gelen yabancılar oynadı ellerinden geleni yaptı sonunda da başarı geldi.
Şimdiyse takımlarımızın ekonomik güçleri çok daha fazla o döneme göre neden başarı gelmesin neden bu kadar bu kabullenmişlik.
Ayrıca birinin şampiyon olması için diğerlerinin kötü olmasına gerek yok daha iyi olursan da şampiyon olursun.Kötünün iyisiydi bu sene beşiktaş ama o kadar yani aldatmasın diyorum. Ben beşiktaş haketmediği bi şampiyonluk aldı demiyorum ki neden bu kadar alındınız anlamıyorum.

alt-ya-pı
gs nin başarısının sırrı o işte.
bjk ninde estiği dönemlerdeki başarısının sırrı da buydu. Avrupa'da başarılı olamamasının sebebi yabancıların verimsizliği ve azlığıydı.

gs de kötü oyuncu yoktu. nerdeyse yerlilerin hepsi altyapıdan gelmiş yetenekli oyunculardı. gs bu sene fenerlileşti ve altyapıo salladı direk transferlere abandı.

bizimde başarımızın kalıcı olması için altyapımıya önem vermemiz lazım.

bakınız barcelona; bi ton altyapıdan çıkan oyuncu, altyapıdan çıkmış futbol direktörü, alt yapı hocası ve td.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...