Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Day of the mothers. Anneler tarikatının özel ayin günleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 ooffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 offf gün sonrası evde kalan yemek silsilesine hsatayımdır börekler, kısırlar, makarna salataları, pastalar. paso çay demle ye paso ye, hep ye! anneme sölim de en kısa zamanda bi gün organize etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Dynun said: eve geldim kimse yok. fakat annemin günü vardı bugün. mutfağa girdim, mutluluk sarhoşu oldum. pastalar tatlılar börekler mezeler ALLAHIM ÇOK MESUDUM tşk. cenx said: hahahaha süper uyumlu olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar