LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Ekranda ki erkekler daha cekici geliyordur tabiki kiz milletine. Yakisikli, cirkin konusu degil, imaj konusu hersey. Brad Pit ve Johnny Depp kiskanilasi adamlar. Turklerdende Kivanc Tatlitug cok unluymus onu gorduk. Ingiliz bir arkadasim filistinde falan gormus inanilmaz meshurmus herif, hastaymis millet. Ne yalan soyliim vizyon'da ove ove Aski Memnu'yu izlettirmeyi basardi paticik halki, ustune Behlul icin izliyorum dizi. Turuncu ve "cik" ismiyle gaylestirdi bizi guzelim forum. Paticik bizi gay diskoya gotur.
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 en iyi hallerinden biri. bu konuya zıt yorumda bulunan arkadaşlar. beni bunu koymaya mecbur bıraktınız.take cover!!!
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 arda ya 3 sevgilimi elimden aldı bunu almasın diye galatasaray maçı izletmiyorum hatuna
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Ardanın ben var ya!! Bok var katılıyo var mısın yok musuna.. Neymiş çok tatlıymış çok sempatikmiş..Yokum diyor diyomuş falan filan.. SALAK edit:Transfer olsada kurtulsak
smash Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Horrible said: evet kesinlikle ilk olay karakterde bitio tip 2. planda her zaman... ama yine de en yakışıklı erkek kesinlikle edward norton'dur üstüne de tanımam :D a-a yakışıklı gelmiyo bana hiç o? Disease cidden çirkinmiş nası kaptırdın yahu
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 erkek dediğin sakallı olacak abi.kası ması olacak. emo tipli köselere (l)(l) falan yapıyolar çak ağzına oturt kafayı yedirtirler.
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 sam haklı. ayrıca kıvanç tatlıtip de kenan homurza da öbür aslantuğ da ozan bozan da, hepsi son derece sıkıcı tipler. nerdeyse hödük diycem hatta, o derece. adam dediğinin gözü parlıycak bi kere kardeşim, bööle yaramaz erkek çocuğuyla govvaaattlı erkeNk arasında gidip gelen bi aklı olduğunu anlıycan bakınca. yoksa kaşla gözle, kıçla başla yakışıklı olunmaz.
Öne çıkan mesajlar