Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 sadece pes oynamak için alcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 kardeşim gelsin sorayım ona bi, onun ps2 çünkü. sonra sana satayım asttığım fiyatın yarısına sattım diyeyim parayı çocuğa vereyim yarısı da bana kalsın. ok? 2 saat sonra yazarım neticeyi =D nekadar verebilirsin buarada? pes harici bidünya oyun da verebilirim kardeşim satarsa işte, 1 orj kol bi kolpa kol, çip, ps2 slim vesaire =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 valla bilmiyorum ki dh forumlarına baktım 170-200 civarı geziniyor, biz de 3 kişi alıcaz (sanki 1 milyon dolar dghj) bilmiyorum ne kadar çıkar, olmadı sıfır alırız belki çip oyun falan lazım değil sadece 2 kol bi de orj pes yeter :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 140 150 den fazla etmiyor şu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 1 kişi daha bulun 2vs2 atarsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 aynı şeyi ben de yapıcam. 79 yüro ps2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 yok satmiyim ya diyo, arkadaşlarım gelince oynuyoruz falan diyo =/ negzel yicektim parayı sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar