Obi-Wan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Doğru düzgün okuyamadım ama galiba artık iki karakterimiz tam olmayacak.Normal karakteri 24 skill kutusunu tamamlayarak jedi karakterimizi açabilicez.Böylece padawan skilline geçilecekmiş.Bunun yanında normal questleri yaparakda ikinci bir karakter açabilicez.Ama bu karakter intitate seviyesinden başlayacak.Bu arada artık saberlar kinetic vurmayacak.Lightsaber damage gibi bir şey gelecek.Ben okuduğum kadarıyla bunları anladım.[signature][hline]Deno O'Connor-Eclipse Master Commando,Master Marksman,Master Medic,Master Scout,Master Pistoleer,Master Rifleman,Master Carbineer,Master Brawler,Fencer [Bu mesaj Obi-Wan tarafından 31 Mayıs 2004 12:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 her taraf jedi olucak.. 2. karakterlerde PvE based olucak. millet krayt pesinde kosucak jedilarini besliyip jedilarla pvp yapıcak yaniii oyun bok olucaaak.....[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Yanlız SOE,ya jedi ya pilot diyebilir.Güzel de olur :)[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse R.I.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 pilot[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 said: sLog, 31 Mayıs 2004 15:11 tarihinde demiş ki: her taraf jedi olucak.. 2. karakterlerde PvE based olucak. millet krayt pesinde kosucak jedilarini besliyip jedilarla pvp yapıcak yaniii oyun bok olucaaak..... su lafi aylardir diyosunuz bi turlu sehirlerde bisuru jedi goremedim gitti ! yok cok kolaymis da jedi acmak , yok etraf jedi olcakmis yaw kardes nerde aylardir ben goremiyorum ! pub9 dan sonra da gor bak jedi mi dolcak etraf yoksa sadece force sensitive li insanlar mi saber i olmayan ?[signature][hline]eededo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Bencede secme olursa kesinlikle Pilot derim[signature][hline]Mandalorian Mercenary Union Degoe Duststrider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi-Wan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Dreaden katılıyorum.Koskaca coronette bile üç-dört jedi gördümki en çok gittiğim şehirlerden biridir.Jedilar PvP'de olmalı.Mesela bir jedi dalmalı,onu engellemek için bir grup ona saldırmalı falan.Asıl böyle olur.Şimdi herkes alıyo rifleman,pistoleer,fencer bilmemle hadiii PvP'ye.Biraz jedi görelim ne güzel.Ben 100 kere ölmeye razıyım.Yeterki oyun daha canlansın.[signature][hline]Deno O'Connor-Eclipse Master Commando,Master Marksman,Master Medic,Master Scout,Master Pistoleer,Master Rifleman,Master Carbineer,Master Brawler,Fencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Sizi bilemeyecegim ama bu durum beni igrendiriyor...Lol suna bak normalde sadece 3 tane jedi olmasi lazim degil miydi bu dönemde(Mara Jade haric)[signature][hline]Cehaiy Djartes(Eclipse) Master Bounty Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Zaten artık millet direkt saklamadan " Force wield user " falan title'lariyla geziyor. Boku cikicak zaten bu kacınılmaz bir gercek. WOW cikana kadar idare edin iste :)[signature][hline] Sage nicht immer, was du weißt, aber wisse immer, was du sagst. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: draedan, 31 Mayıs 2004 19:53 tarihinde demiş ki: said: sLog, 31 Mayıs 2004 15:11 tarihinde demiş ki: her taraf jedi olucak.. 2. karakterlerde PvE based olucak. millet krayt pesinde kosucak jedilarini besliyip jedilarla pvp yapıcak yaniii oyun bok olucaaak..... su lafi aylardir diyosunuz bi turlu sehirlerde bisuru jedi goremedim gitti ! yok cok kolaymis da jedi acmak , yok etraf jedi olcakmis yaw kardes nerde aylardir ben goremiyorum ! pub9 dan sonra da gor bak jedi mi dolcak etraf yoksa sadece force sensitive li insanlar mi saber i olmayan ? ben? aylardır diorum? hmmm ilginçç nedense ben farkında deildim.. neyse şöle diyim.. bi TC2 ye uğra.. neler oluyo gör.. ondan sonra gel söle :)[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Çok fazla jedi var,permadeath kesinlikle gelmeli.Yada ya jedi ya pilot denmeli.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse R.I.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 diger serverlari bilmem ama eclipse te anormal jedi var. ortalikta jedi cok yok nedeni basit 1 stack ci suanda guardian i bile aglatabiliyor. ki yaninda baskalari varsa cm doc dahil saber i acmasiyla olmesi bir olur jedi in. ortalikta gezenlerde yaninda 10 kisilik gruplarla geliyor. suanki jedi larin hepsi pve yapiyo su durumda pvp yapamazlar. anca ranged proff larla. onun disinda yeni sistemde suanki test edilenler var olursa esas ozaman ilginc isler olacak. 2. char i pve yapmaya gerek suan test center da krayt tankliyolar. yani bunlar test centerdaki jedi larin bazilarinin sozleri. yenin sistemle jedi kasmak cok zor olacak deniyo ben bunada guvenmiyorum artik soe ye kalmadi guvenim. yaptik dedikleri seylerin cogu calismiyo. bulunur muhakkak bi aciklar exploit ler. gonul isterdiki su oyunda topu topu 3 4 jedi olsun onlarin icinde bile anca 1 2 si master olsun. shield gen de "ls" resist i olacak deniyoda kimse kullanmaz bosuna basraf 2 vurusta ne condition kalir ne bisi. birinin bi yazisi vardi forumlarda test center i jedilere versinler orda kalsinlar diye kendi sahsi fikrim olarak bende katiliyorum buna :) anca gelsin 3 4 adam gibi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Ben test center 2 de yeni sistemi test ediyorum sorularınız olursa sorun cevap verim =) Yeni sistem hakkında acık bilgi verim eskiden düz bir yolda ilerliyordu jedi şimdi ise 5 prof a ayrılmış ve 250 puanınızla doldurabildiğiniz skilleri alıyorsunuz.Buda yaklaşık 2.5 skill ediyor (kutular aşırı pahalı 8,6,4,3 diyemi ne gidiyor). Şöyle bi karakter yarattım Master saber Master defence healing 4 4 0 0 Şunu söylemem gerekiyor bu karakter gerçektende abartı güçlü oldu, pvp da birtek power treesinin almış olan biri bütün force unu boşaltarak yenebiliyor yoksa armor um bile olmadan tank olabiliyorum ki daha jedi robelarımızı alamadık. Saber damage abartı derecede düşmüş ve yeni saber sistemi gelmiş (kotor kopyası nerdeyse) , armor piercing çalışmadığından herkes saberların çok kötü olduğunda hemfikir. Yukarda verdiğim template in en belirgin özellikleri 7200 force +100 force resist +115 melee defence +95 ranged defence (forse sensitive de +melee ve ranged vereni aldım) +65 mi ne saber toughness +45 mi ne jedi toughness (çalışmıyor dediler bilmiyorum) +85 saber block (deli birşey , herşeyi blokluyor nerdeyse) +65 stat defence (oh be)[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Ayrıca force sensitive i bitirip 2. slot u açtığınızda ana karakteriniz force yolunda devam edebiliyor. 2. karakter tamamen düz bir karakter olarak kalıyor, onu jedi yapmak isterseniz büyün o force sensitive questlerini tekrar yapmanız gerekiyor.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi-Wan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: Dethatt, 01 Haziran 2004 05:08 tarihinde demiş ki: . gonul isterdiki su oyunda topu topu 3 4 jedi olsun onlarin icinde bile anca 1 2 si master olsun. shield gen de "ls" resist i olacak deniyoda kimse kullanmaz bosuna basraf 2 vurusta ne condition kalir ne bisi. birinin bi yazisi vardi forumlarda test center i jedilere versinler orda kalsinlar diye kendi sahsi fikrim olarak bende katiliyorum buna :) anca gelsin 3 4 adam gibi adam Şimdi bu vakitten sonra zaten jedi sayısı düşürülemez.Ben şahsen jedi sayısından memnunum.İnsanlar uğraşıyo ve açıyo.Jedi olabilmek için çoğu insan gecelere kadar bilgisayar başında skill masterlıyo.Jedi'ı aldıkları zaman çoğu insanın 'Yuh bu ne' diyerekten jedı kasma işini yavaşlattıklarını,belkide durdurduklarını biliyoruz.Kimse bütün serverın jedi olmasını istemez.Zaten bir sürü insan sizin gibi düşünüyo yani jedı kasmak istemeyen sürüylede insan var.Jediların olması oyuna bir hava katıyo.Bir jedi güç kullandığında,saber açtığında dikkat çekiyo ki hiç birimiz serverda 100'lerce jedi görmedik. Pilot mu jedi mı konusana gelince.Bu konu çok saçma.Bir kere jedilar aynı zamanda pilotda olabilir.Bunu filmlerde görüyoruz.Soe,Lucas Arts'dan çalışanlarla beraber olduklarından böyle bir şey olmaz gibime geliyo. İyi Oyunlar..[signature][hline]Deno O'Connor-Eclipse Master Commando,Master Marksman,Master Medic,Master Scout,Master Pistoleer,Master Rifleman,Master Carbineer,Master Brawler,Fencer [Bu mesaj Obi-Wan tarafından 01 Haziran 2004 09:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 yeni sistem çok daha avantajlı neden ? sonuç olarak hologrind yaparakda herkes jedi olabilirdi ama olmuyordu neden çünkü uğraşmak istemityorlarda + bana görede hologrind kadar saçma birşey yok, ne alakası var tailorla jedi ın ne alakası var architect ile jedi ın. Şimdi de aynı zorluk olacak ya da daha çok kasacak, yine bir çok kişi uğraşmayacak ve yine jedi lar az kalacak, ama en azından mantıklı bir şeyin peşinde jedi olmak için uğraşılacak. Bu sistem çok mantıklı, ayrıca pek çok kişi jedi kasmak yerine pilotlukla filan upraşacaktır. Belki şimdikinden çok olacaktır jedilar ama bu seferde consey lideri, ya da consey üyesi olmak için savaşlar çıkacak, özellikle dark side da force rankler savaş üzerine kurulu olduğu için dark jedi lar arasında consey lideri olmak için ya da force rank toplayabilmek için iç savaşlar çıkacak, light side da force rank oylama üzerine kurulu olduğu için bu tarafta da en çok chat yapan force rankleri toplayacak, yani en çok iyilik yapan jedi force rank için oyları alacak, bu arada unutmayın, jedi part 2 yani pub 10 dan sonra asıl beklenen olay geliyor, bu raya kimse dikkat çekmemiş, pub 11 Galactic civil war; Tailorından müzisyene kadar herkes savaşa girecek. Oyun filme dönecek heryer kan beran içinde kalacak, unutmayın ki bu oyun aslında pve için değil pvp için yapılmış olması gerekir, filmde pve gören varsa sölesin[signature][hline]Callawey Excalibur geleceğin en büyük jedi'yı maybe force will be with you la güç zaten benimle alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Ben gördüm :)[signature][hline] 'Vipao Arom - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: sLog, 01 Haziran 2004 03:13 tarihinde demiş ki: neyse şöle diyim.. bi TC2 ye uğra.. neler oluyo gör.. ondan sonra gel söle :) ilk gunden beri knight im var orda[signature][hline]eededo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 ben bu oyunda hikayeye sadik kalinmasi taraftariyim. etrafta 100 lerce jedi yi ayni anda gormemeniz bukadar jedi olmadigi anlamina gelmez. hic biri ortaya cikmak zorunda degil dedigim gibi zaten bu durumda cikamazlar. Jedi sayisi dusurulmesi lazimdi ve permadeath geri gelmesi gerekir. en azindan isin icine ciddi anlamda rekabet girerdi. serverda 2 3 tane jedi olurdu bunlarda adam gibi adamlar olurdu. ben ortalikta jedi hede hodo title iyla dolasip saber acan force gosteren yaninda 20 kisilik grubu olan adamlari gorunce uzuluyorum hikayenin bukadar guzel olacak bi oyunun buhale gelmesinden dolayi. soe buyuk sozler verdi hepsi yalan oldu. Darksun un dedigi gibi yapilan template lerde olumsuze yakin oluyorsunuz. Krayt tanklamak nedir ya kim krayt gormus filimlerde vs. birakin krayt i rancor u bile tek kisinin oldurememesi lazim. nedir bu sacmaliklar. soe oyuncu cekmek icin lucasda cebine para girmesi icin goz yumuyolar hikayenin batmasina. hala bunu goremiyormusunuzda ben etrafta bukadar jedi in olmasidan memnunum saber acmalarindan force kullanmalarindan. bunu diyen adam starwars u seven biri olamaz buna inanamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: draedan, 01 Haziran 2004 12:41 tarihinde demiş ki: ilk gunden beri knight im var orda e abi o zaman durumu biliosun... bütün herkes bi kez jedi yolunda gidicek.. buda her yerden jedi knight fışkırmasına sebep vericek[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 beyler nıe bu kadar garıp yaklasıyosunuzkı olaya holo grındele jedının acılabılecegı ortaya cıktı ne oldu sokaklar jedımı kaynıyo hayır bı suru acıkları var ve acıkcası onları onune gelen kesıyor. evet haklısınız 1 kac maymun var oyunda 20 kısılık grupla ortaya cıkıp herkesı huzursuz eden ama naapalım bu bır oyun her turlu de adam olacaktır. sımdı sıstem degısıyor quest gelıyor kımse questın sıze 3 gunde yapılacak bısı oldugunu soylemedıkı her yer jedı dolacak yorumu yapıyosunuz, ortrada henuz acıklanan sadece bı jedı tree var, ve o tree ıcerısınde nerede questle kesıcegınızı soledıler. okadar bunun getırecegı patlamalardan bahsedıyosunuz herkesın yapıp acacagını soledıgınız holo grındı kackısı tamamlayıpda jedı oldu surada kaldıkı questın cok daha zor bı yol olacagı uzun surecegı soylenıyor ayrıca konsul yapısı ıcerısınde her ıkı taraf ıcınde rankları belırlenmıs sadece 11 jedıye yer var gerı kalanlar sa JK olarak dolasıcaklar falan da fılan. tabıkı hepımızın yorumları farklı olmakla beraber oyunda neler olacagının belırgın olmadıgı su gunlerde oyun betadan ılerı gıderken bu kadar olumsuz yaklasmak cok saglıklı bır yaklasım degıl acıkcası bana gore. test centera gelınce orası tamamen farklı bı yer, adamlar buyrun jedı revamp gelıyo her karaktere bı jedı doya doya test edınkı bızde nerede hata yaptık onu gorelım dedıler. test centerda dolasan jedıler. su ankı yapının bı gostergesı deıl oyun ıcınde jedı olanlara ne gıbı ozellıler gelecegının bı gostergesı orası adı uzerınde test center. burası benım ıcın eclıpse, evet benım tanıdıgım 10 tane jedı var ortada dolasan dahada fazla var eclıpsede nereden baksan 200 300 jedı var ısler o kadar kolay deıl elmanın yarısına bakıp da konusmak da kolay derım kac tane jedının su an knıght ken oratada dolasabıldıgını bılıyomusunuz. evet 20 kısılık grupla maymunluk ettıler dorudur ama dıer taraftan o 20 kısılık grup sıkıldı, nooldu artık yıne yalnız. jedı olmanın bı kolaylıgı yok daha padawanken yetersızlıgınız hat safhadayken pesınıze 5 bh dusuyor geno pıstollerle nereye kacacan force run da o kosullarda etkılı deıl. jedı olabılmek ıcın 32 master yuapacaksın jedı olduktan sona adam olabılmek ıcın mın bı 50 master kadar daha kasacaksın. yenı sıstem olayı degıstırdımı hayır degıstırmedı, bu seferde dırek jedı acacaksan o 24 kutuyu dolduracaksın kı emınım buda 24 master yapmak gıbı bısı olacaktır kı soe nın ıddaları daha zor olacagı yonunde. sonra evet sonrasıda aynı degısen bısı yok 50 master daha ustelık bu sefer quest tarzı seylerıde gecmen gerekıyor. sole bı toparlıcak olursak sevgılı arkadaslarım bır jedı master ortalama 80 100 master proflamaya es deger bı olay. pekı sımdı sen dıosunkı bu ne yav ben 3 tane masterım var yaptım teemplate i benım jedı kesmem lazım. hayır babacım bu uzun bı yol ne kadar ılerlersen o kadar, cok ustunlugun var demektır. bazı seylere taraflı yaklasmayınız derım, evet 5 6 da da acan oldu ama olay orada bıtmedı, aksıne server basına zaten bellı bı mıktar jedı cıkartacaklar,ınsanların onlıne durumları ve oyun taktıklerıne gore sonucta bızler yıne ortada dolasan bı suru jedı goremeyecegız keza bu zaten mumkun deılk helekı jk olduktan sonra sureklı tefe sahıp olarak dolasmak kı bence bu oyuna hard gamerları kazandıracak demektır. bılmıyorum kac kısı overt dolasıyor ama ben ve benım gıbı pek cok arkadasım bu oyunda heyacan amacıyla cogunlukla overt dolasıyoruz kı bunu ancak yasayan bılır bu stress farklı bısıdır. su an jedı slotu olan pek cok adam sırf bu tarz oyundan hoslanmadıgı ıcın belkı orayıo hıc gormeyecek kendı ıstegıyle, neyse konu uzar gıder. kısacası demeye calıstıgım bısı kazanmak harcanan emek cok fazla ama laf etmesı kolay o yuzden, elestrılerı her ıkı yonlu yaomak lazım. swg keyıflı bır oyun ve halen cok problemı olan bı oyun ve her gecen dakıkada ustune yenı ozellıkler koyan bı oyun. bekleyıp gorup tartısmak yada ogrendıgımız seylerı ırdelemek daha doru olur. sımdı buraya bı jedıyı cıkartıp anlat bakalım sence neler oluyo dıe tamamen farklı bı yorumla karsılasabılırsınız. bence soe nın yapması gereken tek sey musterılerın dedıgı bazı seylere kulaklarını tıkamak bırılerı cıkıp bı konuda zarara ugradıgını soledıgınde aman uzmeyelım dıe degıstırıyolardı yavas yavas sertlesmeye basladılar ve bence hep ole hatta daha fazlasıyla devam etmelıler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 jedi kasmayı çok kolay sananlar var cidden sanırım, eski sistemde hatta 1 jedi dark jedi apprentice 4 1 1 1 olmadan kendini doğru dürüst savunamıyor bile, guardian olan ise 3-4 kişiye karşı bişey yapamıyor (eğer kaşısındakiler iyi ise). Şöle bi adaletsizlik var, normal skilleri 1 günde masterlayabiliyorsunuz ama jedi masterlamak cidden aylar süren bişi (bu 1 günde normal skill masterlayabilen insanlar için geçerli tabi).Ve 1 günlük char ile aylık bir charı denk görmek isteyen insanlar var, yani ben rifleman im çok iyi oyuncuyum her halikarda jedi öldürebilmeliyim gibi mantık var ortada, aşırı saçma.Yeni skiller 200k,400k,800k,1.6m diye gidiyor ve master boxlarda 3.2m , eskiden saber xp denilen olay kalkmış yerine yine jedi xp konmuş yani savaş skillerini bile jedi xp ile alma şartı konulmuş.Bu demektirki yeni jedi açıcaklar çok ağlayacaklar eskileri ise direk saber e skill vermezlerse zor durumda kalacaklar.Test centerda jediların çok güçlü olduğunu söyleyenlerde var ama live da kaç tane master jedi görebileceksinizki...[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 soe nin bugune kadar soyledigi bircok seyin yalan olmasindan yapacagiz dedikleri seyleri yapmadiklarindan yapilmasi gereken seyleri hep ertelediginden oyunu satmak icin tamamen jedi i kullandigindan dolayi benim guvenim artik kalmadi. cogu kisininde kalmadi. image design olayinda bile eline yuzune bulastiran bi ekip var suanda. kimbilir neler olacak pub10 da. ben gelecegi iyi gormuyorum sizler gorebilirsiniz zaman gosterecek sonucta herseyi. ben jedi dusmani degilim ama mantiksizliklardanda nefret ederim. jedi celik kapi kesiyo hede hodo diye dolasan adamlarin jedi olmasi sacma sapan isteklerde bulunmalari beni etmeye yetiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Ehe oynayın zaten eylülde space expansion felan gelcek ki kesin aralığa felan kayar oda, 1-2 ay sonrada sıkılmaya başlar insanlar.Questler çok kolaysa zaten jedi wars görceksiniz =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi-Wan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Ben soe'ye bir şans verilmesinden yanayım.Hep bir şans verdik biliyorum ama bu sefer baya bir uğraşmışlar.Bekliyelim...[signature][hline]Deno O'Connor-Eclipse Master Commando,Master Marksman,Master Medic,Master Scout,Master Pistoleer,Master Rifleman,Master Carbineer,Master Brawler,Fencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar