llaw Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 expansion pack 1'i bulamadım kadıköy yazıcıoğlu pasajında. Burada bulamadıysam kolay kolay bulamam dedim kendi kendime ve soruyorum; Nereden bulabilirim korsan ex. pack 1'i? lütfen yardım edin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 ben zamanında beşiktaşta görmüştüm bissürüydü ama galiba cd ky problemi çıkaryıyormuş korsan exp packler..artık satmıolar. belki de hala satan vardır bilmiorum gidip bi sor bence.[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
llaw Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 ben ana oyunun üstüne ikinci expansionu kurmaya çalışınca da olustu o sorun deviance iyi çalışamamış galiba :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Hmm o zaman once birinciyi sonra ikinciyi yuklemek gerekiodu..bi arkadasımın da basına gelmisti..öyle yaptınca düzeldi.[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 şşt korsan yasak burda..[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 bonecrusher ben zaten korsan kullanmıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 cd-key sorunu yok . cd key i deviance mi readme nin mi ne icinde verior azicik arastirin bulursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar