Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MMOFPS: Operation7


valequenta

Öne çıkan mesajlar

valla benı baya sardı oynuyorum, baya gerçeğe yakın aypmaya çalışmışlar 10 mermi boşaltmanız gerekmıyor ödlürmek için, 1 ya da 2 mermi ile ölüyor ve öldürüyorsunuz. genelde teketek karışlaşırsanız 2 kişide birbirini öldürüyor burda işte biraz silaha göre oyunu oynamak gerektiği ortaya çıkıyor. elinizde sub machine gun varsa oyun başlar başlamaz rush atıp yakın mesafeden avlamanız gerekiyor mesela, yada m4 varsa orta mesafe mekanlarda takılmanız gerekiyor vb..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nedense 1-2 mermide kimseyi öldüremedim ben :D pingden oldugunu düşündüm ama normaldi yani 1 m4 sarjoru boşalttım adama ölmedi, bi de bug yada hileciler var bazı adamlar ortalıkta cirit atıyo bütün takım ona ateş etmesine rağmen ölmüyo falan.

dediklerim yüzünden baydım baya baya adamlar ölmüyo, saydıklarım olmasa güzel olurdu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyun bedava, para ile filan birşey satın almıyorsunuz yanı oyun içi para varda onuda oyunda adam öldürdükçe kazanıyorsunuz, level atladıkça yeni silahlar ve eklentiler açılıyor. şu bilgiden emin değilim ama oyun beta diyebileceğimiz bir sürümünde sanırım şu an çünkü bazı itemlar yok yanı levelım düşük oldugu ıcın dicem ama level yetmeyen itemlar gözüküyor.

lag konusuna gelince oyun p2p çalışıyor, bazı serverlarda lag yaşayabilirsiniz ben çok yaşamıyorum ama en mantıklısı kendi serverınızı kurun 0 lagla oynarsınız.

bazen şarjörü boşaltınca ölmeyebiliyor evet çünkü m4 alıp 300 metre uzaktakı adama burst mermiden fazla atarsanız çok fazla dağılıyor mermi. range'i yükseltici ya da accuracy i yükseltici eklentiler takın, test edin preview diye bir olay var attığınız mermileri tahtanın üzerinde sol üstte zoom yapılmış şekilde görebiliyorsunuz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Riddler said:
Baggio said:
Bedava mı bu, ücret yazan bir yer bulamadım ama?

şunu çözünde bi indirelim,
yoksa uyuz oluyorum para veren admlar tarafından ezilmek hoş değil tabi =)


Öylesi hoş değil tabii de, ben F2P oyuna daha baştan bulaşmam yani kendi adıma, ondan sorup emin olayım dedim :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

olayın mmo'su karakter yaratıp, level atlatıp, para kazanıp ona göre item almaktan kaynaklanıyor tabi sırf bu yuzden mmo denilir mi bilemicem ama yapımcılar öyle diyor :) karakterı yaratıp normal bir fps oyundaki gibi sunuculara girip 2 takım karşı karşıya kapışıyorlar, deatmatch, headhunting(cs deki vip mantığı) gibi oyun türleriyle..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yani sonuçta "massive multiplayer online first person shooter" ,

evet massive + mp + online + fps o zaman mmofps diyelim demiş olabilirler ki yanlış oldugunu düşünmüyorumda.

tabi bizde mmorpg lerden sabitleşen kanı dedicated bir sunucuya bağlanılıp aynı dünya üzerinde time-based bir oyun türü olarak yerleştiği için alakası yok diyor olabilirsin :).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten piyasadaki tüm FPS'ler multiplayer ve online, onları geç. Olay massive kelimesinde bitiyor. Massive diyebilmek için de en az bir 100-200 kişi olacak oyunda. Kendi bilgisayarında açtığında lokal sunucu ile olacak iş değil. MMO olabilmesi için özel (ve muhtemelen ücretli) bir dedicated sunucu şart.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

MMOFPS war ismi World war 2 online ama serverları amerikada ve lag büyük sorunlar yaratıyo

oynadığım zamanlardan örnek isterseniz

bi şehiri fransızlara kaptırmıştık Army HQdan hava saldırısı düzenleneceğini bildiren bir telsiz mesajı gelmişti
hemen saldırının başlıyacağı hava alanına gittik orada Junkerlar bekliyodu 2 tanede fighter escortu wardı doluştuk uçağa 5+ dk sürmüştü hava yolculuğu şehirin üstünde atladık açtık paraşütleri ama fransızlar iyi çevirmişlerdi şehir i geri alamadık
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...