MrMarvelous Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Bilgisayarıma format attıktan sonra .mp4 , .mkv ve divx gibi uzantıları oynatabilmek için k-lite codec pack kurdum. Ancak windows media player da ne izlesem ara sıra 1sn kadarlık bir atlama yapıyor. Bunun sebebi codectir değil mi? Ne önerirsiniz çözüm olarak? Başka bi player kurup denesem aynı şey olur mu? BSPlayer gibi örneğin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 km player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 gom player yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Zoom Player var şuan bende daha hiç yamuğunu görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 KM Player atlama sorununu çözdü gibi... Pekiii, bi de şöyle bi problemim var =) KM Player da da oluyor bu sorun, sesle alakalı. Volume bar dan sesi kıstım diyelim player da, şöyle 10dk falan ileri sardığımda videoyu ses tekrar maksimuma çıkıyor... Bu da ses sürücüleriyle mi alakalıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Zoom kur derimde muhtemelen ayarlarınla alakalıdır o olay bir kurcala tekrardan kurcalamadıysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 kmplayer codec kullanmiyor o yuzden luzumsuz codecleri silebilirsin. ses kartin icin driver var mi diye kontrol et istersen, ama sorunun bunla alakali oldugunu sanmiyroum. birde acaba klavye kisayollarini kullaniyorsan ileri sararken ordaki bi problemden dolayi up tusu yuzunden ses cikiyor olmasin? baya uc bi tahmin oldu gerci ama, prefences dan volume up/down kisayollarini iptal edip dene istersen tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 cccp den çok memnunum ben herkese tavsiye ederim http://www.cccp-project.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Bir sürü iyi video uynatıcı var. Ekran kartına, işletim sistemine, bir sürü farklı şeye göre farklı performanlar gösterirler. Önce şunlara bak: SMPlayer (Ben bunu kullanıyorum, her dosyanın kaldığı yeri ve es ayarını hatırlıyor) KMPlayer Gom Player Bunlardan sonra memnun kalmazsan CCCP yükle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Gom player kullanıyorum şahane de memnunum,sorun da yaşamadım,öneririm sorunlarınıda çözer bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Valla Kharon ilk KmPlayer dedi diye onu kurdum, kendi codeğini kendi getirdi program, memnunum o yüzden =) Bahsettiğim ses sorununun sebebi de driverlarmış, update ettim düzeldi... Yardımlarınız için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Buyse said: gom player yönetir. (tu) logosunu begenmesem de dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar