deja cyrano Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Selam, garip bir şey oluyor, 30 dkdır falan Windows Live Messenger'a girmeye çalışıyorum, TIKLAR TIKLAMAZ "retry" hedesi çıkıyor karşıma hiç baglanamıyorum, başka yaşayan var mı ? Sevgiler saygılar, deja cyrano . //edit temporarily aneveylıbıl imiş, ondan sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Bir gariplik var gibi, sürekli temporary unavailable alıyorum, birden çok adresle denedim ve diger arkadaşlar girebiliyor, önerisi olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 giremeyen arkadaşlar edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 yani msn e girememek dünyanın sonu değil. istersen bu konuya garbıçta devam edelim. çok garip arkadaşlarım var orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Özellikle ginaly'e duyarlı yardımları sebebiyle teşekkür etsem de, sorunun Winlogon / SensLogn'i disable etmemden kaynaklandıgını anlayarak düzelttim, yanaklarınızdan mıncırır, adet oldugu üzere iyi geceler dilerim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 deja cyrano said: Özellikle ginaly'e duyarlı yardımları sebebiyle teşekkür etsem de, sorunun Winlogon / SensLogn'i disable etmemden kaynaklandıgını anlayarak düzelttim, yanaklarınızdan mıncırır, adet oldugu üzere iyi geceler dilerim . sdf güzel sözmüş gerçekten aldım bunu arşive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 O değil de emesen ne ya MESENE arkadaşım o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 yanaklarınızdan mıncırıyorum: tipik zeki kayahan coşkun repliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar