kermit Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 an itibariyle Wolfsburg Werder Bremeni 5-1 yenerek şampiyonluğunu ilan etti. Tarihinde ilk defa şampiyon oldu. baya çekişmeliydi son haftaya kadar. Bayern Munich direk şampiyonlar ligine gidiyor. çok güzel maçlar izledim bu sezon Bundesligada Premier Ligden bile daha zevkliydi bazı maçlar. helal olsun Wolfsburga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Wolfsburg, kangal köpekleri ile ünlü bir alman şehridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 adamlar evlerinde oynadıkları 17 maçın 16 sını kazanıp 1 beraberlikleri var evlerinde yenilmiyolar olaya gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 helal olsun wolfsburg'a. ne zamandır takip ediyodum. hakettiler fazlasıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 beni hiç yatırmadı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 helal olsun valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 hayvan herifler. alt demiştim lan, o kadar da atmazlar ehemehe diyerek. ilk maçtan yattırdılar bide, bütün heyecanı öldürdüler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 wolfsburg dağılır seneye, dzeko'yu kesin daha iyi bi takım alacak. grafite kalabilir ama onu da alırlar büyük ihtimal parayı basıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 grafite schalke'ye gidiyomuş galiba, spiker öyle diyodu edik: ama schuster'in de başkana "kadroyu sakın bozma, dağıtma" dediğini falan söylüyodu aynı spiker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 20 30 milyon avroları basınca güzelce dağılır o kadro, ha o parayla yeni kaliteli adamlar alabilirler, belki daha iyi yaparlar takımı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Magath Schalke'ye gidiyor,yanında Misimovic-Grafite-Dzeko 3'lüsüyle beraber büyük ihtimal.Kicker'de yazıyordu. Hertha'da tam gerizekalı,küme düşmüş Karlsruhe'den 4 yedi,yense Stuttgart'ı geçip cl'ye gidecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 herta berlin tam bi salak takım hamburg da son dk golüyle uefaya gitti adamlar bide wolfsburgun başındaki teknik adam schalkeyle anlaşmasını anlamadım ben. heralde korktu seneye cl de bişi yapamayız felan gibisinden adam kaçtı bildiğin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Yapılabilir aslında,adamlarda kadro gayet iyi.Arkalarında Wolkswagen var zaten,direk CL gruplarından başlanacağı için herhangi bir elenme riski yok o yüzden sağlam transfer yapabilirler. Geçen sene Inter'in,Milan'In çıkamadığı ücrete çıktılar Barzagli ve Zaccardo'yu alırken.Bu adamları tutsunlar bir de Grafite ve Dzeko'dan birini tutsunlar kafi.Schuster götürür bu takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar