calimero Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 selamlar. biraz önce bilişim rüzgarında bir şey izledim. elemanlar birşey tasarlamış. direkt olarak televizyon üzerinden birçok şeyi yapabiliyorsunuz. yani bilgisayar özelliklerini televizyon üzerinden kontrol ediyorsunuz. kablosuz bir klavye tarzı birşey yapmışlar. tv ile bilgisayarı aynı anda görüntüleyebiliyorsunuz. birçok farklı özellik de vardı da sonuna yetiştim, göremedim hepsini. sıradan bilgisayarı televizyona bağlamak değil ve oldukça kullanışlı gibi geldi bana. izleyenler ya da daha fazla bilgi sahibi olanlar biraz daha açabilirse de iyi olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 sıradan bilgisayarı kontrol etme olayı niye değil? özel bir program filan kullaniyorlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 evet. adamlar yeni bi sistem geliştirmişler ve oldukça kullanışlı, hatta geçen sorundan dolayı başka sayfaya giremiyodum bi bulup ekleyeyim buraya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Kendi sitesinde o haftanın videosunu veriyorlar diye biliyorum. Ekleyiver buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Hatta dur ben ekliyim. Bulunduğun şehirdeki kızlarla msnden sohbet için tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Bilişim ne abi ya, pff. Hep bana "iletişimcilerin bilgisayarı tekellerine alma" terimi gibi gelir. Bilişim rüzgarı adı taşıyan bir programdan pek hayır gelmez. videoyu izlemeye çalışıyorum da, daha küçük yapsalarmış keşke. 160x120 ne ya. şaka gibi :D 95 yılında vardı bu. 36k bağlantı felan... 60 dakikayı izlemeye dayanamadım. bulamadım dediğin kısmı. uzaktan bağlantı programlarından bahsettiler ama televizyon felan bahsettiklerini göremedim. televizyondan bilgisayar kontrolü çok tuhaf birşey değil aslında. bluetooth ile yapılabilinir diye düşünüyorum. ancak ne işe yarar, onu da düşünmek lazım. televizyon ile bilgisayar arasında iki metre var. uzaktan kumanda yerine mouse+klavye kullanmayı tercih ederim. ha olay uzaktan kumandaysa, zaten o tarz cihazlar var, tv'ye bağlamadan da yapılabilinir. cep telefonundan bilgisayarı kontrol etmeye yarıyan programlar var mesela, çok işe yarayabiliyor. tv her yere taşınamaz mesela ama cep telefonu taşınıyor. internet üzerinden bağlanıp halledebiliyorsun her işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 bilişim kelimesinin nesini beğenmedin? ne önerirsin yerine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar