Mickey Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Client'i acıyorum sözleşmeyi onaylayıp, kullanıcı adı ve password'ü giriyorum, Play'e tıklıyorum, connecting... yazıyor daha sonra oyun acılmadan tekrar başta onayladığım kullanıcı sözleşmesine dönüyorum... Bu hata nedir anlamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Windows dilini ingilizceye cevirmeyi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mickey Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 işe yaramadı EN yaptım dili, repair dedim bitti yine olmadı, oyun acılmıyor kaldırıp bir kez daha kurmayı deneyeceğim... Sanırım kurulumda hata olustu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mickey Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Patch'i baştan cekiyorum şimdi bitince haberdar edeceğim, umuyorum ki yine sorun cıkmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mickey Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Yine aynı hata gercekleşti, Client'i acıyorum şifremi giriyorum "Play" diyorum "connection" ekranı geliyor oyun başlarken pencere kapanıyor ve client'e geri dönüyor =S CPU: Intel Duo Core 2.4Ghz Ram: 2gb Kingston DDR2 Ekran kartı: Ge-Force 7600 Gs 512 MB (acaba kartım mı yetersiz, oyunun directX versiyonu neydi ?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
do9uz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 patch yapabilmek icin satin alip login mi olmamiz gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Non unicode program dilini ingilizce yapıcaksın windows dilini değil 2 si farklı birde onu dene. Olmazsa DF klasöründe bir report programı var ufak sanırım onu kullanıp support a report yolla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 do9uz said: patch yapabilmek icin satin alip login mi olmamiz gerekiyor? Evet @Mickey: Dedigin olay dilden kaynaklaniyor diye biliyorum. Forumlara bakiyim bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mickey Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 D@rkwish said: Non unicode program dilini ingilizce yapıcaksın windows dilini değil 2 si farklı birde onu dene. Olmazsa DF klasöründe bir report programı var ufak sanırım onu kullanıp support a report yolla. Non unicode program dilini nasıl değiştireceğim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Windowsda Date,time ve regional options yada bölgesel dil seçenekleri gibi bir yer olması lazım denetim masasında oradan kurcalara tabları bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mickey Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 dil tarih yarları sadece xp dilini değiştiriyor ve işe yaramadı ama bıngıldak program dilini değiştir demiş onu nasıl yapacağımı bilmiyorum. not. sistem Service Pack 3 Windows XP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 http://i233.photobucket.com/albums/ee141/Darkwishcypher/nonunicode.jpg Burada bak bunu değiştiriceksin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mickey Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 [url=http://[URL=http://img269.imageshack.us/my.php?image=sadasde.jpg] bu gece format atıp XP'yi ingilizce kuracağım, sp3 yerine sp2 deneyeceğim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Adminmisin kullanıcında xp de? ayrıca ben sp3 üm ingilizce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mickey Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 evet adminim, format attım bakalım kuruyorum oyunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mickey Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 sorunu cözdüm 2 gün uğrastım ama oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 gecmis olsun oyunda mesaj atarsiniz :) wolfbane edge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 aww keske erken gorseymisim postu, bolgesel ayarlardan ingilizce'yi secersen sorun cozulur, ingilizce windows olmak zorunda degil, turkce karakter sorunu filan cekmeden bazi uyumsuz programlari calistirabilirsin bu sekilde. Neyse ingilzce windowsla sorun cikmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar