Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Katekyo Hitman Reborn

Kaijad

Öne çıkan mesajlar

Başlık göremedim.Çevremde çok sağlam izleyici kitlesi var burda ilgi görmediğini görmek şaşırttı :S
aga bu nedir dedirticek ilk 20 bölümden sonra cok sağlam kurguya oturuyor.belki de bu yüzden beni cezbetti.ne biliyim o ilk 20 bölüm tarzı bişeyden çok sağlam bişi cıkması beni şaşırttı ve hoşuma gitti. şu an 130 larda pis sarmış bi haldeyim.
naruto bleach gibi şu aralar sündükçe sünen bölümleri yayınlanan animelerden başka bşiler arıyosanız ve o ilk 20 bölüme katlanabilecekseniz(özellikle çocuk vızırtısı başlarda baya baş ağrıtıyor ama sora onlara da ısınıcaksınız :P ) tavsiye ederm ^^
Sosyal ağlarda paylaş

pronoit said:
ya ben o kadar uzun animelere gelemiyorum. bi gintama o da hani zaten coşmuş bişi. keşke biraz daha açiklasaydin yav.

divx planet taki bi elemanın incelemeyi verelim
said:
Kararsızlık mı? Her zaman orada bir yerde karar verecek, yola devam edecek birisi vardır. Peki ya olmazsa? O zaman öyle birisini var edecek başka birisi vardır. İşte o kişi bir gün ortaya çıkacak ve aslında gizli bir kapıyı aralayacak, o kişi için yaşama farklı bir bakış açısı getirecek ve hayata bir anlam verecek, o kişi ki bir diğerinin büyük bir aile kurmasını sağlayacak, içindeki gücü ortaya çıkarmasına olanak tanıyacaktır…

Vongola mafya ailesinin yaşlı 9. patronu yaşının da getirdiği sorumluluğun bilincinde kendi vasiyetini bırakacağı, aileyi emanet edeceği birini belirlemesi gerektiğinin bilincinde seçtiği halefinin peşinden, onu yetiştirmesi için bir Hitman olan Arcobelano Reborn’u gönderir. Reborn tüm bilgeliği ve iş bilinci ile görevine başlar.

10. patron olarak yetiştirilecek olan Sawada Tsunayoshi Japonya’da oturmaktadır ve Reborn kendisine bir eğitmen (Home Tutor) olarak geldiğinde ve 9. Vongola patronunun kendisini seçtiğini söylediğinde ilk başta hiç inanmaz, hatta her türlü kaçış yolunu değerlendirmeye çalışır.

Sawada Tsunayoshi, aslen Vongola ailesinin bir üyesi olduğunu bile bilmeyen, annesi ile birlikte sakin ve yalnız bir hayat süren, okul hayatı ve olmayan arkadaş çevresinde de Kaybeden Tsuna olarak bilinen genç bir delikanlıdır. Hal böyle olunca Tsuna ilk başlarda Reborn’a ve onun anlattığı hiçbir şeye inanmaz.

Tsuna her zaman hoşlandığı, onu büyüleyen sınıf arkadaşı Kyoko’ya, o kendisini tanımasa bile âşıktır. Reborn bu fırsattan istifade ederek Tsuna’ya her şeyi kanıtlamakta gecikmez. Dying Bullet adını verdiği Vongola icadı bir mermi ile Tsuna’yı vurduğunda Tsuna ilk önce ölür, ardından ölmediğini kanıtlarcasına, üstün bir kuvvet, dinmez bir azimle ayağa fırlar ve alnında yanan üç kuyruklu alevin etkileyiciliği ile “Reborn!” diye haykırarak aslında temelde, ruhunun en derinlerinde hep yapmak istediği şeyi de haykırışlarına ekleyerek, sadece iç çamaşırları ile kalmış bir vaziyette amacını gerçekleştirmek için ileriye atılır. “Ölsem bile Kyoko’ya onu sevdiğimi söyleyeceğim!”

Tozu dumana katan delicesine bir koşunun ardından bir anda kendisini Kyoko’nun yanından geçerken bulur, ilk başta fren yapamadığı için çıkmaz sokağa dalar ardından hızlı bir dönüş ile tekrardan geriye koşar ve Kyoko’nun karşısına dikilerek, utanç verici yarı çıplak görüntüsü ile Kyoko’ya çıkma teklifi eder.

Kısa süre sonra Dying Bullet’in değişik etkisinin anlamını çözecek, onun aslında derinde yatan güdüleri harekete geçiren teknolojik bir gelişme olduğunu; ama haliyle bu mermi ile vurulanın ölümden hayata dönüşü sırasında içinde yanan o ateş ile tüm elbiselerini parçaladığını ve her şeye rağmen amacını da yerine getirecek bir güce sahip olduğunu öğrenecektir. Buna dayalı olarak yapması gereken ilk görev kendisine bir aile kurmaktır.

Aslında ilk başlarda komedi serisi olarak başlayan; ama yirmi kadar bölüm izledikten sonra çok çabuk şekillenen ve o yirmi bölümlük süre içerisinde çok sağlam temeller kuran, kurduğu temelleri de daimi olarak çok sağlam şekilde kullanan bu mükemmel seri daha sonralarda, benim görüşümce Shounen’in en iyilerinden birisi olmuş, şu günlerde hiçbir işe yaramaz olan Bleach, Naruto gibi serilerin tahtına çok kısa sürede tek başına oturmaya hak kazanmıştır.

Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
"hounen’in en iyilerinden birisi olmuş, şu günlerde hiçbir işe yaramaz olan Bleach, Naruto gibi serilerin tahtına çok kısa sürede tek başına oturmaya hak kazanmıştır." said:

öeh fanboi ...

amma overrated yorum olmuş ayrıca son arcıda iyice pokemon a döndü Xanxus falan iidi sonrasında sıçtı

edit: naruto bleach iyi demiorum shonen tahtına oturmuş denmesine gülüyorum ha yanlış anlaşılmasın
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...