Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Adamin son mesaji da bu topicte aklima kotu seyler geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 mutlu son =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Otedengelen said: adamin ferrarisi var isyan ediyor patide, sen smsle kiz tavlamaya calisiyorsun. kolay gelsin. ferrari fabrikasi olsa ne yazar =) onemli olan anladın sen InneR_ChaoS said: siskoysan gelmez şekle onem veren kızla işim olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 daha yeni belli oldugun için geç cewap yazdim sorry herkez adina ama olumlu yani =) sınawdan sonra daha rahat bi hale gelcez su sınaw heyecanı bi gitsin uzerimizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Sınav mınav bahane olabilir aman dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 sınav esnasında başka bi adama vurulur fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Zergling said: şekle onem veren kızla işim olmaz. Zergling said: saçları kestirdim abi kız için kızdan (+) cewap aldim 2 kere ... 4 gun bekliyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Zergling said: daha yeni belli oldugun için geç cewap yazdim sorry herkez adina ama olumlu yani =) sınawdan sonra daha rahat bi hale gelcez su sınaw heyecanı bi gitsin uzerimizden. sevindim adına. "bi kere de mutlu son görelim" diyodum şu topiklerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 hayırlısı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Helcaraxe said: sınav esnasında başka bi adama vurulur fln O açıdan dememiştim. Ben ilişkilerimde sıkıldığım vakitler hep "cart var curt var şunlar geçsin daha rahat vakit ayırırım, soğuk davranmam şu sebeplerden, kafamı toparlayamıyorum" filan derim de. Bahane olabilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 kzılar hakkaten kötü taraf olmak istemez, çoğu açık açık kaçmaz böyle bahaneler sallar. ama sen anlarsın zaten ilgisi olup olmadığını ben ortaya dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Helcaraxe said: sınav esnasında başka bi adama vurulur fln benim eski kız arkadaşıma olmuştu. lise sonda sözleşmiştik sınavdan sonra birlikte olacaz diye, kız sınav günü arka sıradaki çocuğa aşık olmuş postayı koydu bana. true story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ahahau lise aşkları bambaşka yahu. bak sınavdan sonra sevgili olacaz, tercihlerden sonra da sevişiriz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 HAHAHAHAHAHAHAAH.. ay lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar