Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 wolkde kimse JCler kadar kazanmadı, heleki baslarda. diğer para kazanan mesleklerinakt kat fazlasını kazandınız. yetsin artık o kadar. anlayın artık oyunda para kazanmaya yaramıyo işte meslekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 toggie said: 35k az sayılır olm bu dönemde. guilddekiler duymasın bu lafını, duymamaları için mailboxumda güzel bir miktar bekliyorum yakın zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 10k 100 euro satıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Kojiroh said: WAAAAAAA! OOOOO ayıp oldu ya yuh pis herifler epic gemleri çıkartcaklar ya kaldırıyolar. +1 çok ayıp bişi bu ama be bütün hesap kitap değişcek şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 nese tartışmıcam busefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar