RedemptioN Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Quiven Dawn (human) EU-1 şu an tek başıma oyunu çözmeye çalışıyorum. Her türlü yardıma açığım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 /msg Darkwish Incarnate mesajın şeklinde bana msg at oyunda. Hafta içleri 7 gibi haftasonları sabah6 akşam 1-2 ye felan takılıyorum şu aralar staj vs malum :) microfonun varsa Skype kullanırız daha rahat konusuruz, vente alamıyorum malum alliance venti bizim vent :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Bolumde "newbie guide v.1" diye bir baslik var, benim kendi capimda yazdigim bir yolgosterici, belki isine yarar, ayrica bana "wolfbane edge" e oyundan ulasabilirsin sorularini yanitlarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedemptioN Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Guide süper olmuş eline sağlık. Kafama takılan bazı detaylar var. Skype kurarım akşama biraz başınızı ağrıtmak için. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Phyx Wraithshade - Alfar - EU1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar