Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun içi karakterlerinizin isimleri ;)

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Arkadaslar dun "starter" townlara geri dondum. Jumanji, birkac arkadasi ile oyuna baslamis. Eger oyuna baslamak isteyen varsa, veya yeni baslamis kisiler varsa, bana ulasirsaniz onlara yardim ederken size de yardim ederim. Genel bilgi, craft, basic pve ve pvp deneyimini sagliyorum.

nick: Wolfbane Edge
Mesaj tarihi:
ben dönüyorum..patch biter(538902)%50 de ve girerken sorun çıkmazsa tabi:)dwarf açıcaz gbi:)benim eski kurt adamda 1,5 k para vardı brzda sword exp,pek bişe kaybetmeyeceğim heralde sıfırdan açarsam
Mesaj tarihi:
Bizim clanda 2 kişi var, mortislerdede 4 kişi felan var sanırım Türk.Yardımcı olmaya çalışırım ancak bu ara staj vs derken limitli oyun süremin çoğuda siegeler yüzünden yardım etmemi engelleyebiliyor :P nickim imzamda var, skype kullanabiliyorsan sorularına daha kolay cevap veririm ancak :)
Mesaj tarihi:
Unuttum onları doğru :) Kontakt kurmadılar benle ,geçen bingildak gitmişti onlara yardım etmeye ben 10 saat siege in verdiği yorgunluklan yatmıştım :P Neyse stajdan çıkıyorum 7 ye doğru evdeyim Black arkadaşlar her türlü yardım yapmaya çalışırım sorularınıza cevap vermeye çalışırım eğer msg atarsanız oyun içinden.
Mesaj tarihi:
biz 4 kişiyiz valla,ufaktan ufaktan ufaktan başlamak lazım,hepimizde conandan geldik,paticiğe üye falan da değiller,görmemişsinizdir yani..15 kişi falan olduk değilmi bildiğim kadarıyla?
Mesaj tarihi:
ahahaha senmi mastermisin yaf:p

ayrıca nickim

kabasakal pehlivan, hammer time guildindeyim yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim.

sakın nickle dalga geçmeyin
  • Yeni Oluştur...