Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 benimki Vulrim Hammerhandle Cuce de: Kaufrim Hammerhandle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Arkadaslar dun "starter" townlara geri dondum. Jumanji, birkac arkadasi ile oyuna baslamis. Eger oyuna baslamak isteyen varsa, veya yeni baslamis kisiler varsa, bana ulasirsaniz onlara yardim ederken size de yardim ederim. Genel bilgi, craft, basic pve ve pvp deneyimini sagliyorum. nick: Wolfbane Edge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 ahahaha bende bir arkadaş için yeniden başladım,dwarfız bizde oyundayız ulaşırız v.s:D nick:kabasakal pehlivan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Maghnar'da takiliyoruz, newbieler icin cok guzel bir sehir. Bir suru maden, odun ve mob var etrafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
meccemm Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 ben dönüyorum..patch biter(538902)%50 de ve girerken sorun çıkmazsa tabi:)dwarf açıcaz gbi:)benim eski kurt adamda 1,5 k para vardı brzda sword exp,pek bişe kaybetmeyeceğim heralde sıfırdan açarsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 bingildak said: Maghnar'da takiliyoruz, newbieler icin cok guzel bir sehir. Bir suru maden, odun ve mob var etrafta. mainlande mi geçtiniz naaptınız? mortis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Yok wolf birkaç yeni başlayan arkadaşa yardım ediyor :) Bende gidicektimde sabah 5 den akşam 10 a kadar siege yapınca(triple siege :/)beyin kalmadı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 maghnar nere yav:S tam ayrıntılı söylesene oyundan tell attım cevap vermedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 iyi ben de katılırım bu hafta içi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Sinister mapten dwarf starter sehirlerine bak, gorursun orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 EU1 Server Gloim Flamebeard - Dwarf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aedon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 bende yeniyim oyunda nick: colman ormere herhangi clanda diilim türk arkadaşların yoğun olduğu bir grupta yer alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Bizim clanda 2 kişi var, mortislerdede 4 kişi felan var sanırım Türk.Yardımcı olmaya çalışırım ancak bu ara staj vs derken limitli oyun süremin çoğuda siegeler yüzünden yardım etmemi engelleyebiliyor :P nickim imzamda var, skype kullanabiliyorsan sorularına daha kolay cevap veririm ancak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aedon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 tşkler dark aldım nicki oyun içi online olduğumda ulaşırım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Cuce sehri maghnirde "bLack" soyadiyla yasayan 7 turk daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Unuttum onları doğru :) Kontakt kurmadılar benle ,geçen bingildak gitmişti onlara yardım etmeye ben 10 saat siege in verdiği yorgunluklan yatmıştım :P Neyse stajdan çıkıyorum 7 ye doğru evdeyim Black arkadaşlar her türlü yardım yapmaya çalışırım sorularınıza cevap vermeye çalışırım eğer msg atarsanız oyun içinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aedon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 amma türk varmış yokmu clan felan çok güzel olurdu cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Darkfall'da clan olaylari veya kasinti ve ugras istiyor. Kimse ugrasmak istemiyor. Haliyle ne yazik ki. Belli clanlarda toplanmis durumdayiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Ben çoğu kişiyi bizim clana çekmeye çalışıyorum. Türk clanı olayı ileride belki düşünülür hele bi noktada toplanabilsek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 biz 4 kişiyiz valla,ufaktan ufaktan ufaktan başlamak lazım,hepimizde conandan geldik,paticiğe üye falan da değiller,görmemişsinizdir yani..15 kişi falan olduk değilmi bildiğim kadarıyla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 15'in 14'u noob :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 ahahaha senmi mastermisin yaf:p ayrıca nickim kabasakal pehlivan, hammer time guildindeyim yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim. sakın nickle dalga geçmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Darkwish'i kast etmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 ha yok o öyle canım ne zamandır oynuyo,şimdi hakkını yememek lazım,bende şaka yapıom sana tabii alınıyosan yapmam bi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Newnie günlerin zevki bir başka yav Rubaiyat maceralarımı özlediğim çok olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar