narsor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Tek el kilic'la gidiyorum simdilik ama acikcasi iki el baltaya gecesim var, ne dersiniz, tecrubeli olanlar, sonra pisman olurmuyum, nedir bu silahlarin farki? Kilic+kalkan savunma mi saglam oluyor, nedir olayin ozeti bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Polearm nerflene nerflene bir hal oldu ben polearm gittiğimi bin pişmanım. Tavsiyem 2 handed sword dur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 dark cok sagol tavsiye icin, her yerde cift el polearm goruyorum, ben de polearm kasicaktim, kilic kasiyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Aman diyim polearm kasmayın hem en yavaş silah hem en çok stamina isteyen silah hemde bir knockbacki var vuruşlarında passive olarak diğer silahlarda olmayan size zorluk çıkarıyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mickey Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Server acık mı ? bende server ekranı siyah gözüküyor... Sanırım patch yapıyor değil mi ? bir yükleme ekranı cıkmadı ama. Edit: patch yükleme ekranı geldi ! Tenkü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 patch yukleme ekrani yok, yukarda yazilar geciyor. serverlar acik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 supersiniz arkadaslar sagolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 nasil yeni baslik actim acaba cevap yazarken, neyse, silahlarla ilgili bilgi verenlere bu sozler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metastasis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Saol canıms sen de öylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar