Exodus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Nickler nedir ingame? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 White Bull[signature][hline]icq: 60174325 http://web.icq.com/whitepages/message_me?uin=60174325&action=message Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Son listeye göre adamın tekinin 178milyon bountysi var. Görünce ÇÜŞ OHA oldum. Adamı görüpte dalmayan ne olsun hehe. Böyle adamı arkadaşları bile arkadan vurur. Herifin ismi Kakaleto mu ne.[signature][hline]Nail "Mirage" Avunduk Türk [Dreamsmiths] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 ohanzi diyorum....[signature][hline]Engineers motto; If it doesn't fit, force it. If it breaks it needed replacing anyway. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 O şahsiyete galaksi dar gelir gibi geliyor.. Online olan birinin nerde olduğunu bulma yolu yordamımız varmı? Bazı agentlara sorulabiliyor sanırım?[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarum Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 ben kesmistim o adamı vaktinde :P kendi koydu üstelik bountyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 kendi koyamıyor malesef :)[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Curse Alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarum Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 koyabiliyor, neden koyamasın? hatta dikkat edersen most wanted listesinde görünmüyor, onun nedeni de bounty'i kendi koymuş olması. [Bu mesaj Sarum tarafından 02 Haziran 2004 09:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar