FanTasTiC Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Yaa arkadaslar elimde cok saglam arsivim var ama su kazaa olaylar1ndan biktim yane film indirmeye kalkiyosun adam 1n baglati cok boktan bisey elde edemiyorsun arkadas dc++ tavsiye etti ama kurulumu cok zor dedi bir sürü ayar varm1s hakkaten de dogru bu ayarlar1 bana ayarlatabilecek biri varsa yardim edebilirmi.Paticik diye hub acmislar dail olmak isterim[signature][hline]Gidene kal demiceksin, Gidene kal demek zavallılara Kalana git demek terbiyesizlere, Dönmeyene dön demek acizlere, Hak edene git demek asillere yakışır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 dc++ kullanıyorum ancak hiç ayar falan yapmadım ? :D sadece girişte hub seçiyorsun istersen bazı hublara otomatik bağlanıyor valla yok ayar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FanTasTiC Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 tmm kardes saol s1md1 bak1cam[signature][hline]Gidene kal demiceksin, Gidene kal demek zavallılara Kalana git demek terbiyesizlere, Dönmeyene dön demek acizlere, Hak edene git demek asillere yakışır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Abi bu i yerine 1 yazmak nerden çıktı zamane gençleri aşmış :P[signature][hline]RagNorak<=>Shindei_TR==>> LvL 48/35 Swordman Lag Sux Turk Telecom Rox T.T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 sende e yerine 3 yapmişin nickinde[signature][hline]I r thy killa I r teh frightful thing that always follows u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heardalis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 eğer adsl kullanıyorsan tek yapman gereken settings de proxy yi passive yapçan . başka bir ayarı yok bildiğim kadarıyla . hmm birde share et 5 -10 gb ve 4-5 slot aç .[signature][hline]The AmokRunner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 adsl de passive mode a geçmeye gerek yok, hep active kalın. active olmanın bi kaç avantajı vardı ama hatırlamıyorum şimdi. i yerine 1 yazma olayı windoztaki bi hata yüzünden moda değil :D[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 burada açıklaması vardc++ ın unofficial paticik dc++ hub topici bu linkide forumda bir soru sormadan evvel acaba soruna cevap önceden gelmişmi diye kullanıyoruz[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 ne bu gaz ehue[signature][hline]Mira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 ı yerine 1, ş yerine _ çıkıyor di mi? o zaman seni şu topiğe alalım: http://www.paticik.com/forum/view.php?id=69416 çözüm: google toolbar, pop-up blocker gibi, pop-up'ları bloklayan programları silmek.[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FanTasTiC Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 yok yaa pc kafayı yemıstı ondan oyle yazıyodu restard atınca duzeldı 15 gundur acıkdı :) tmm saolun arkadaslar onları ayarladım guzel bi olay bu yaa[signature][hline]Gidene kal demiceksin, Gidene kal demek zavallılara Kalana git demek terbiyesizlere, Dönmeyene dön demek acizlere, Hak edene git demek asillere yakışır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FanTasTiC Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 dostum bıde seyi bulamadım 10 gb lık at dıyosun yaa nereye atıcaz parcaları klipleri film leri nerden yapıcaz yani onu[signature][hline]Gidene kal demiceksin, Gidene kal demek zavallılara Kalana git demek terbiyesizlere, Dönmeyene dön demek acizlere, Hak edene git demek asillere yakışır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 settings de share bolumu var oradan sececen[signature][hline]Mira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 üç klasör yarat. dc++ paylasım klasörü dc++ bitenler klasörü dc++ temp klasörü paylasım klasörüne koy bi 10 gb paylasım. sonra ayarlar da da burayı göster . temp klasörüne temp şeyleri koy. bi dosya bitene kadar temp klasöründe kalır. bittikten sonra da bitenler klasörüne gider. cok daha rahat olur böle yaparsan[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki: git elini yıka. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FanTasTiC Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 tmm cok saol basardım sonunda dediğin gibi rahat oluyormus[signature][hline]Gidene kal demiceksin, Gidene kal demek zavallılara Kalana git demek terbiyesizlere, Dönmeyene dön demek acizlere, Hak edene git demek asillere yakışır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 ha bi de bi dosya bitmiş ise yanında aşdwkegpıs gibi anlamsız şeyler olmaz. bitmeyen dosyalarda ise mesela the angel of darkness.mp3 .. bu mp3 şu şekilde olur the angel of darknessoerkgk .mp3 gibi. sonundaki saçma uzantılardan annarsın[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki: git elini yıka. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: SeriaLKilla, 30 Mayıs 2004 14:48 tarihinde demiş ki: sende e yerine 3 yapmişin nickinde Ahahha doğru lan dumur olduk :P[signature][hline]RagNorak<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman LvL 26/20 Thief <=>Shindei-TR Lag Sux Turk Telecom Rox T.T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FanTasTiC Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 uheuehe haklı windowsdan kaynaklanan bır bocukluk o yanı bende sonradan caktım peki saolun su dc++ guzel bıseymıs ama seyı pek cozemedım mesela dun fılm ındırıyordum kapadım yanlıskla bıdaha baglanamadım o kişiye onun kısa yolu varmı acaba :)[signature][hline]Gidene kal demiceksin, Gidene kal demek zavallılara Kalana git demek terbiyesizlere, Dönmeyene dön demek acizlere, Hak edene git demek asillere yakışır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Ya onun ince noktaları war saten 1 kısı buldunmu kapamıcan sömürcen yoksa kapatıp devamö edım dersen sıra oluyor ondan sonraı allah kerım saten gelırse sıra[signature][hline]RagNorak<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman LvL 26/20 Thief <=>Shindei-TR Lag Sux Turk Telecom Rox T.T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FanTasTiC Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 o kotu bi olay işte saoulseek programını tavsiye edermisniz???[signature][hline]Gidene kal demiceksin, Gidene kal demek zavallılara Kalana git demek terbiyesizlere, Dönmeyene dön demek acizlere, Hak edene git demek asillere yakışır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 özellikle yabancı mp3 için soulseek mükemmel. arayıp da bulamadığım pek olmadı. ha birde sevdiğin grupları söylediğinde sana öneri de yapıo hoş bişi[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar