Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Oha nasıl başlığı açılmamış. www.hbo.com/intreatment/ psikoloji sevenler kaçırmasın. bi sezonu 43 bölümden oluşuyo. ilk 2 bölümü izledim ve hastasıyım, bi haftada bitiririm 2 sezonu. ALLLLLLLLLAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 heyecanım mesajıma yansımış. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 :) gerçekten çok başarılı bir dizi psikoloji sevenlere psikolog olma hayali kuranlara ikili ilişkileri diyalogları sevenlere harika bir dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 çok iyi fikir, çok güzel dizi. ben de herkese tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 yeni izleme şansı buldum, harika bi diziymiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 of eski kız arkadaşım izlerdi sayesinde ben de izlemiştim, ilk sezon idare eder de, ikincisi gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 dufrasne said: çok iyi fikir, çok güzel dizi. ben de herkese tavsiye ederim. Quel-Thul said: harika bi diziymiş bu ahmedinejad said: ilk sezon idare eder de, ikincisi gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Çok güzel diziydi bu. Özellikle ilk sezonu. Çok kısa sürdü zaten. Alışılmışın dışında bir izlence arıyorsanız güzel gidebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar