paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 o diilde ya lahana haşlasaydı kapuska falam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Lahana dolması MMMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 sizin yüzünüzden tavada biber kızartıyorum $imdi canım çekti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ben de türkçe karakterli klavyesi olmasına rağmen ş yerine $ yazan zibidileri pek severim. bu da böyle bir anekdot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 brokoli efsanedir ya besin değerleri açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Syn said: ben de türkçe karakterli klavyesi olmasına rağmen ş yerine $ yazan zibidileri pek severim. bu da böyle bir anekdot. bende görüpte böle mesaj yazma inceleğinde bulunan tipleri çok severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 de ayrı, noob. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ben böyle seviyorum.geriside seni ırgalamaz "ş" yide sevmiyorum; "$" yi seviyorum hatta ve hatta kimsenin ki$i$el zevkleri seni alakadar etmez. saibot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 "ş"yi de olacak o.. dahi anlamında, ayrı yazılır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 kişişel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ben böle seviyorum böle yazıyorum abi bende özledim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 hepsi ekşi sözlük yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 e bizler de türkçe özürlülerini uyarmayı seviyoruz işte. "cahil, cahil" diye etrafında dönerken, seni parmakla gösterip dalga bile geçebiliriz hatta! hepsi de bu "dahi anlamına gelen 'de' ayrı yazılır"ı bilmediğin, uygulamadığın için. seviyoruz işte. huyumuz kurusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 utopia said: ya brokoli haşlasaydı? offff nefret ederim brokoli haşlanırken cıkan kokudan iyyykkkkkk :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 hayır ek$i'nin bu konuda suçu yok.muhattabımda degil orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ok abi dalganızıda geçin.çok umrumda heh he :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 umrunda olmasaydı hala cevap verir miydin diyerek görüp arttırıyorum. ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 bizde de bugün tavuk haşladılar nası iğrenç kokuyodu sonra bi su içiyim dedim içine işlemiş böyle öö sanki tavuk suyu içiyomuşum gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar